banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Sappemeer

Redelijke vangsten aan het N-H kanaal bij West Grafdijk door de Leidse Koppelbazen .

De 7en voorlaatste wedstrijd van onze koppel wintercompetitie is gevist met de vaste stok in het N-H . kanaal .

De vangsten waren redelijk en het koppel P.Smit en H.Schouten waren de winnaars met 30 stuks en 12450 gram op plek nr. 2 .

 

 

Nu alle 8 vissers een keer met elkaar gekoppeld hebben en per wedstrijd 1 t/m 4 punten konden verdienen volgt volgende week de climax met de laatste wedstrijd die individueel en met de vaste stok wordt gevist , waarin 1 t/m 8 punten te verdelen zijn bij gelijk aantal punten geeft het meeste aantal vissen de doorslag , dus is er nog van alles mogelijk al heeft H.Schouten wel de beste papieren om kampioen te worden met 4 punten voorsprong op nr.2 en 3 en ook nog kans op de kop of staartplek heeft.

Laten we hopen op een spannende laatste wedstrijd met veel vis en een leuke prijsuitreiking . We hebben onze inleg bij Sam’s  Hengelsport gebracht die er wederom voor heeft gezorgd dat we allemaal een mooie waardebon te gemoed kunnen zien. Sam bedankt voor je gulle bijdrage .

 

 

 

 

 

SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenGruppen Angelsport Emlichheim