banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.

Na een week van kou en ijs waar niet gevist kon worden was het afgelopen zaterdag weer zover dat er wel gevist kon worden.

Helaas moesten we noodgedwongen naar een ander parkoers omdat Oost Nederland ook voor een andere vereniging een vergunning had uitgegeven voor het stuk hoogeveense vaart Staphorst nabij het tuincentrum.

 

 

Aangezien die al beginnen om 07.00 uur en wij om 11.00 uur was er na goed overleg met Staphorst besloten dat de S.V.H. dan naar het Rogat ging.

Op de plek aangekomen bleken er al een paar te zitten achterop en toen is besloten om maar vanaf de omloop richting de rietkraag te gaan zitten.

Ook nu waren er weer twaalf deelnemers die vol goede moed aan de wedstrijd begonnen en was het voor velen weer een moeilijke dag getuige de vier nullen die er nog waren.

Twee van kop af zaten Mol -v.Veen-en Bisschop en hier lag nog wel wat vis en ging de strijd tussen deze drie heren

Uiteindelijk was het G.Bisschop die er met de winst vandoor ging met 4561 gram,goede tweede werd S.Mol met 3387 gram en derde werd O.v.Veen met 2944 gram.

De uitslag:

1.G.Bisschop                4561 gram

2.S.Mol                         3387 gram

3.O.v.Veen                   2944 gram

4.S.Bruns                      2907 gram

5.J.Balgooy                  2481 gram

De volgende wedstrijd is op 17 Maart bij de Ossesluis achterop .

Voor vragen of info kan men bellen met H.Giethoorn op 0528-268521 

 

 

 

 

SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.