banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Matrix

ijs koude koppelwedstrijd op het Amsterdamrijnkanaal in Tiel .

Vandaag zondag 25 februari 2018 werd de eerste open koppel wedstrijd van THC Rivierenland gevist

De wedstrijd commissie was al vroeg aanwezig in het club gebouw  om de verwarming vast omhoog te zetten . Ook had Edwin de Vries de koffie al klaar  toen de eerste koppels binnen kwamen.

Ondanks de vries kou waren er toch nog 30 koppels bereid om de strijd met elkaar en de kou aan te gaan. Iedereen op tijd aanwezig . Wat het dan voor Cris v d Geer weer makkelijk om iedereen van een kaart te voorzien zodat men op der  gemak naar de water kant   kon vertrekken.

 

 

Er werd gevist in  twee vakken  met een onderlinge afstand van 60 meter bij de golfbaan

Hier had men de wind in de rug en de zon op de kop wat  later zorgde voor een heerlijke visdag

Vandaag liet het ARK bij Tiel weer eens zien dat het geen water in voor mega vangsten maar wel een van de eerlijkste stukken vis water dat er is . Het was nu op de stukken waar vorige week maar liefst 7 nullen vandaan kwamen waar je nu aan de bak moest om me te doen. Het waren Arjan Klop en Lucien de Rade die vandaag op scherp stonden  en met een visje verschil de nummers twee en drie wisten te verslaan.

In het A vak was er ook een Klop maar dan Corné die samen met zijn maat Jurgen Spierings het  de rest heel moeilijk maakte zij buitte hun straat positie goed uit en met een paar prachtige mega voorns werd de vak winst binnen gehaald.  

 

Prijs winnaars op de foto

A vak    1  C Klop /Jurgen Spierings                         4420 gram

           2 Hans Sakkers/v d Burg                            2540 gram

           3 Roel Brummelman / Jodie Massan               2480 gram

           4 Florian Gertz / Thomas Smidt                    2280 gram

 

 

 

B Vak    1   A Klop /Lucien de Rade                        5480 gram

           2   Jan Renes /Peter Jochems                   5080 gram

           2 Willem v d Ward / Hoefmans                   5080 gram

           4 Ahmed Goksen / Theo Leyerink                4740 gram

 

Iedereen bedankt voor jullie deelname .

 

 

 

         

Verpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.CarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaMatrixTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.