banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.CarpzoomT Wisentbos DrontenMatrixMarcel vd EyndePreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

HSV Blankvoorn wint voor de derde keer op rij finale clubkampioenschap Maar liefst 68 deelnemers verdeeld over 3 verenigingen gingen zondag 10 september de strijd aan. Deelnemers van het Meuntje uit Emmen, de Schoapwas uit Eext en de Blankvoorn uit Blijham hadden zich in alle vroegte verzameld bij het Pagedal.

 

 

De inzet: de finale van het clubkampioenschap én afvaardiging naar het NK Clubkampioenschap. Na uitreiking van de deelnemerskaarten konden de deelnemers vertrekken naar het water. De steigers langs het kanaal Veendam-Musselkanaal lagen er prachtig bij en zijn voor vrijwel alle deelnemers bekend terrein. Bij de wedstrijden van het clubkampioenschap is de hengelkeuze vrij en mag er zowel met de feeder als met de vaste stok worden gevist.

 

 

Met de vaste stok worden veelal de kleinere vissen gevangen, met de feeder minder qua aantal maar in de regel wel dikker. Wat zou de beste tactiek zijn? Het beloofde hoe dan ook een spannende strijd te worden. De visserij was lastig te noemen, er werd vooral kleine vis gevangen en je had een bonusvis nodig voor een goede klassering. Op de laatste steigers zijn de vangsten meestal was beter en dat was ook vandaag het geval, de hoogste gewichten kwamen daar vandaan. Na de weging was duidelijk dat de Blankvoorn zich voor derde keer op rij Clubkampioen van Groningen Drenthe mag noemen. Een prestatie van formaat!

 

 

In oktober zullen zij onze federatie vertegenwoordigen bij het NK. Bert Smit van de Blankvoorn mocht een mooie geldprijs van € 700 in ontvangst nemen. De tweede prijs van € 400 was voor het Meuntje en de derde prijs van € 200 was voor de Schoapwas.

Van vissen krijg je trek en naast de mooie geldprijzen was er voor alle deelnemers een BBQ geregeld en dat lieten alle deelnemers zich goed smaken.

 

 

 

 

 

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeCarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenMatrix