banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaHengelsport en Botenbeurs 2017Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomLASEBOCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

zondag 10 september 2017 Appelpop zat er net op toen de eerste vissers al in het clubhuis verschenen. Afgelopen week en de laatste competitie wedstrijd was er goed gevangen maar zoals altijd is het dan als het er op aankomt anders.

Helaas was er een  deelnemer voor de tweede keer niet opkomen dagen deze krijgt een mail dat hij voortaan niet meer welkom is  .Twee deelnemers die ’s morgens netjes afbelden.

De vakken en de poule aangepast dit om Het EXTRA bedrag van € 400,= Door  H.s.v de Brasem  toegevoegd aan de prijzen pot.

Het was een taaie strijd er werd wel een bliekje gevangen maar er moest een bonus vis bij zitten om voor in het vak te eindigen. In het A vak was het Theo v As  vissend met een slappe lijn die zo nog een visje wist te vangen. In het B vak was het Ed Roderkerken die de vak winst met  3440 gram naar zich toe trok en Hiermee tevens Totaal winnaar werd en tevens de wissel beker won.

 

 

Uitgereikt Door onze voorzitter Erik Uitslag  van de wedstrijdcommissie  die door ziekte lange tijd uitgeschakeld is . Maar zich goed genoeg voelde  om bij deze toch wel bijzondere wedstrijd aanwezig te zijn. 

Uitslag   A vak 1   Theo v As              2980 gram

                          2  Roef de Heus        2960 gram

                          3 Atjan Yu                  2880 gram

                          4 Piet van Neerbos  2480 gram

                          5 Karel v Luyck          2020 gram

                          6 Tim Frederiks        1980 gram

 B vak

                          1   Ed Roderkerken    3440 gram

                          2    Edgar Kuus            3180 gram

                          3 J Brookman              3140 gram

                          4 Wim v Zetten           2280 gram

                           5 Geb Hommerson    2160 gram

                           6 Koos v Boxtel           2100 gram.

Iedereen bedankt voor deelname en misschien tot volgend jaar voor wederom een Tiels kampioenschap.

Eerst volgende wedstrijd Teamwedstrijd in Oktober zie de  wedstijdkalender.

Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsport en Botenbeurs 2017TopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenMatrixSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij Wasse

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Elektrische kar voor je viskofferBeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateau