banner de witvisser

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixSOLITH Fish - CrestaTopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Marcel vd EyndeCarpzoom

Afgelopen zaterdag werd de koppel wedstrijd van H.s.v. de Oanslach uit Harkema gevist aan het PM kanaal  er was 1 vak uitgezet op Rohel en 1 vak op Blauforleat, de vangsten waren plaatselijk goed. S `morgens kwam de regen met bakken uit de lucht maar na een uur werd het nog mooi weer. In de stromende regen heeft de Peter Bies het parcours heel mooi uitgezet met ruimtes van 50 mtr tussen de vissers wat meestal ten goede komt van de visserij.

 

 

 

Ook nu waren het de kop en de eindstekken die in het voordeel bleken te zijn. 

 

 

de uitslag is als volgt:

Vak A  1 t/m 13

Plaatsing * Namen * Steknr * Gewicht

1e * T de Jonge - D. Seinstra  * nr 13 * 13050 gram

2e * F. Visser - P vd Bosch * nr 7 * 10800 gram

3e * D. Visser - R. Berger * nr 9 * 9500 gram

4e * S. Bloem - S. Marra * nr 1 * 7200 gram

5e * R. Dijkstra - J. Bousma * nr 6 * 6400 gram

 

 

 

Vak B 14 t/m 26

Plaatsing * Namen * Steknr * Gewicht

1e * G. Jacobs - H. Broekstra * nr 19 * 7900 gram

2e * H de Haan - G. Hager * nr * 6355 gram

3e * M de Boer - P. Bies * nr 21 * 5545 gram

4e * Brandsma - Rozema * nr 14 * 4750 gram

5e * L. Pander - G v/d Meer * nr 18 * 3900 gram

 

 

 

 

 

T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeTopdobbersMatrixHengelsport SappemeerPreston Innovations.CarpzoomHengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Verpa-Geers Groundbaits.