banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaHengelsport en Botenbeurs 2017Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomLASEBOCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

zondag 3 september 2017

Koning wedstrijd nummer 7 Amsterdam Rijnkanaal Tiel

Het begon vandaag mistig met een zzo wind werd er voor gekozen om op de hoge nummers bij de golfbaan te gaan zitten.

Eenmaal bij het kanaal aangekomen was het al snel duidelijk dat er meer vissers het kanaal hadden gekozen als visstek vandaag.

We waren nog net op tijd of er hadden al 10 duitse vrienden op ons stuk gezeten.

En zo zaten er verspreid nog 3 groepen te vissen. Zo kun je zien dat ondanks de iets mindere vangsten van de laatste tijd er toch nog wel animo is om op dit stuk te vissen.

De meeste vissers  begonnen vandaag aan hun zevende wedstrijd en na een half uurtje zat iedereen aardig in de beet bij de meeste niet de grootste vis maar werd er met regelmaat een visje gevangen.

 

 

Dit geeft weer moet voor het Tiels kampioenschap van 10 september.

1 vak A     P v Neerbos     4780 gram           1 vak B   P vd Heuvel            6880 gram

2               K v Boxtel          3860 gram       2             W v d Berg           6560 gram

3              S Schoots          2280  gram       3          G v Vlaanderen        5060 gram

Met nog een wedstrijd te gaan.

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsport en Botenbeurs 2017TopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenMatrixSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij Wasse

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Elektrische kar voor je viskofferBeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateau