banner de witvisser

CarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenMatrixTopdobbersDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndePreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.

G.Spraakman heeft ook de tweede wedstrijd gewonnen van de zaterdag 50 + wedstrijd van de MHV Meppel. Hij gaat hiermee stevig aan de leiding in de competite!! De morgen beloofde eerst niet veel goed daar het behoorlijk plensde…..de wedstrijdleiding besloot in overleg dat we een kwartier later gingen beginnen er werd door gevist tot half 1. De loting was aangaande en de heer G.Doldersum lootte weer eens een kopplek …nr.1 . Hij kreeg wel stevige concurrentie van de heer W.Hilberink die hem ..bleek later flink op de hielen zat. Om 8.15 werd het signaal gegeven en kon men beginnen met vissen. Gelukkig bleek het nu droog te zijn .

 

 

De vangsten waren in het begin middelmatig met hier en daar een uitschieter met mooie vissen!!De kopstek en nummer twee vingen stevig door en konden hun vis goed vangen. Ook de heer P.Gelmers had al een paar mooie vissen geland. Midden in het parcour zat G.spraakman die toch om 10.30 uur de keuze maakte om stijf tegen de overkant te gaan vissen en zo 2 mooie dikke brasems te vangen die hem de overwinning bracht. Om half 1 smiddags werd er afgeblazen en kon het wegen weer beginnen.

Uitslag 2e wedstrijd 50+ MHV Meppel

1e G.Spraakman        5916 gr                         9e T.Jonker           1351 gr

2e G.Doldersum        3948 gr                        10e P.Jans                970 gr

3e W.Hilberink          3858 gr                         11e J.Keil                 935 gr

4e H.Jansen               2638 gr                         12e G.Jansen          715 gr

5e P.Gelmers            2551 gr                          13e P.d.Gunst        661 gr

6e A.Kroes                 1935 gr                         14e A.Jonker          622 gr

7e F.Tanahatou        1932 gr                          15e D.Jonkers            0 gr

8e S.Tanahatou        1854 gr

Volgende week word er gevist bij de KIEVIT .

 

 

 

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.