banner de witvisser

Wormenkwekerij WasseLASEBOHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport en Botenbeurs 2017SOLITH Fish - CrestaCarpzoomMatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

G.Spraakman is zaterdagmorgen als 1e geëindigd met een gewicht van 6652 Gram. Er werd gevist aan de hoogeveense vaart bij de blauwe brug. De competite van de MHV Meppel 50+ gaat over 3 wedstrijden.  Om 7.30 kon de loting beginnen en om 8.00 uur werd het startsein gegeven . De weergoden stonden ditmaal niet aan onze kant. Het mieserde de hele morgen en iedereen had gelukkig een paraplu bij zich.

 

 

Er waren verschillende deelnemrs die met de vaste stok visten en konden daar vgoed mee uit de voeten. De heer G.Doldersum haalde op deze manier de tweede plaats met een gewicht van 3906 gram. Ook werd de bolognaise hengel gebruikt op stek nummer 1 door de heer F Tanahatou en wist op deze speciale manier van visserij toch ruim 1500 gram naar boven te halen. De heer A.Kroes haalde de punten op het laatste uur binnen en besloot iets verder van de kant te gaan vissen en behaalde zo nog een 3e plaats met 3894 Gram. Het was weer een hele gezellige morgen met de 50+ leden van de Meppeler Hengelaarsvereniging . De ochtend vloog voorbij en om 12.00 uur werd er voor de wedstrijd afgeblazen en kon het wegen beginnen.

Uitslag 1e wedstrijd 50+ MHV

1e G.Spraakman            6652 Gr                              8e F.Tanahatou        1563 Gr

2e G.Doldersum            3906 Gr                              9e S.Tanahatou        1267 Gr

3e A.Kroes                  3894 Gr                              10e A.Jonker              1173 Gr

4e W.Hilberink              1769 Gr                              11e P.d.Gunst              891 Gr

5e P.Gelmers                 1741 Gr                            12e T.Jonker                800 Gr

6e D.Jonkers                  1742 Gr                            13e P.Jans                    742 Gr

7e H.Jansen                   1697 Gr                            14e J.Keil                      597 Gr

 

 

 

 

CarpzoomSOLITH Fish - CrestaMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport en Botenbeurs 2017Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.LASEBOMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Verkoop & Aanbiedingen

Walter medium float matchhengelDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’BeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-WimmerElektrische kar voor je viskoffer