banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.CarpzoomT Wisentbos DrontenMatrixMarcel vd EyndePreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

W.Hilberink is op de 5e dag van de competite van de MHV Meppel als 1e geëindigd met een ruime winst van ruim 6 kilo vis …SUPER!!!.Deze avond werd er gevist in het kanaal bij Rogat. Om half 7 klonk zoals iedere wedstrijd het begin signaal en kon de wedstrijd beginnen. Na 5 minuten werd door W.hilberink de eerste brasem al naar boven gehaald ,waarna er snel nog een paar volgden, de buren hadden het nakijken!!!! Op de meeste stekken was het mondjes maat wat het vangen betreft .

 

 

Met de vaste stok werd er  hier en daar wel vis gevangen maar geen grote …alleen de heer D.Jonkes wist een mooie brasem naar boven te halen en nog een paar leuke vissen ..goed voor een 2e plaats . Ook de kopstek van de heer P.Bakker werd goed besteed met een vierde plaats.Verdienstelijk een derde plaats met leuk wat vis voor he heer M.v.Sleen die daardoor steeg in het klassement. De top van vorig jaar A.Kroes blijft deze competite ver achter en wist deze avond geen vis naar boven te halen. Door hier en daar de verschillende vangsten werd het klassement behoorlijk door elkaar gegooid..Volgende week word de wedstrijd beslist achter het tuincentrum.

Uitslag 5e wedstrijd MHV.

1e W.Hilberink                     6366 gr                          10e F.Tanahatou             819 gr

2e D.Jonkers                       2359 gr                          11e G.Jansen                   809 gr

3e M.v.Sleen                      2188 gr                          12e H.Jansen                   770 gr

4e P.Bakker                        1434 gr                           13e S.Tanahatou             686 gr

5e G.Spraakman                  1413 gr                           14e T.Jonker                   633 gr

6e B.Smid                           1301 gr                          15e M.Spraakman             577 gr

7e J.Keil                              1274 gr                          16e A.Jonker                   572 gr

8e P.Jans                            1130 gr                          17e P.Gelmers                   0 gr

9e P.d.Gunst                       1039 gr                            18e A.Kroes                     0 gr

 

 

Volgende week achter het tuincentrum .

G.Spraakman

 

 

 

 

 

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeCarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenMatrix