banner de witvisser

Preston Innovations.MatrixMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Sappemeer

Rogat.  

Bij de Sportvissers Vereniging Hoogeveen werd er de afgelopen week de traditionele vis vier daagse gehouden op diverse parcoursen.

De eerste dag was de loting in Wegrestaurant De Raket in Rogat en begon om 06.30 uur waar de vijfenveertig deelnemers na een welkomstwoord en uitleg om 07.30 naar de waterkant konden om de spullen op te bouwen.

Er werd elke dag gevist in drie vakken van vijftien personen.

Het parcours bij Rogat was verdeeld in twee vakken beneden de sluis en een vak door het hek voorbij Koopman.

 

 

 

Het A vak werd gewonnen door S.Mol met 4660 gram en het B vak werd gewonnen door L.Dijkema met 3457 gram en vak C werd gewonnen door R.Pater met 5547 gram.

De tweede dag wed er geloot bij Cafe De Brogge in Geesbrug en vandaar reed men gezamenlijk naar het parcours aan de Lutterhoofdwijk waar de meeste vis werd gevangen en ook het hoogste dag gewicht.

Dit kwam op naam van W.Zomers te staan die in Vak A op kop zat met een gewicht van 12.514 gram vak B was voor R.Pater met 5623 gram en vak C was voor R.Zwiggelaar met 9023 gram.

Woensdag was zoals gewoonlijk een rustdag en kon je de spullen weer een beetje op orde maken en wat langer slapen.

De derde visdag dus op Donderdag werd er gevist aan het Stieltjeskanaal nabij Coevorden en werd er geloot onder het viaduct.

Deze dag bracht niet wat men er van verwachte wat de vangsten betreft want die waren slecht te noemen voor dit water.

Winnaar van vak A werd H.Snip met 2692 gram parcours voorbij de camping   en vak B tussen de camping en viaduct werd gewonnen door R.Golstein met 8486 gram en vak C was voor W.Stoel met 6372 gram.

 

 

 

De laatste dag werd er voor gekozen om niet op de hoge wallen bij Geesbrug te vissen i.v.m. veel oudere deelnemers en mensen met andere klachten en er is toen gekozen om te vissen aan het kanaal Coevorden-Zinderen .

Het parcours aan de Boerdijk was niet bevisbaar i.v.m. de vele planten en algen die daar groeiden dus lag het eerste vak vooraan onder de bomen en de andere twee vakken over de brug links.

Winnaar van vak A werd J.Vallen met 3920 gram vak B was voor D.Ekkelenkamp met 2771 en vak C was voor E.Jongstra met 2340 gram.

 

Voor elke dagwinnaar met het hoogste gewicht stelde Wegrestaurant DE Raket uit Rogat een waardebon beschikbaar om daar een keer te komen eten waarvoor onze grote dank.

Ook was er een prijs voor diegene die de zwaarste zeelt had gevangen en deze werd gewonnen door J.Siahaya met een gewicht van 2485 gram. 

 

Dag 1 werd er 73.732 gram gevangen

Dag 2 werd er 141.441 gram gevangen

Dag 3 werd er 93.215 gram gevangen

Dag 4 werd er 49.121 gram gevangen

Totaal van de aangeboden vis werd er 357.509 gram gevangen.

 

KLaas van de Weide van Cafe De Brogge kwam elke dag langs met een gehaktbal.

 

Na alles uitgerekend te hebben kon men de eindstand bekend maken.

Er waren elf eindprijzen te winnen

 

 

 

De einstand is als volgt:

1.R.Pater                      5 punten

2.L.Dijkema                  6 punten

3.D.Ekkelenkamp        7 punten

4.R.Zwiggelaar             8 punten

5.N.Maas                      9 punten

6.R.Golstein                 10 punten   gewicht 22.580 gram

7.J.Vallen                      10 punten   gewicht 16.158 gram

8.W.Stoel                     11 punten    gewicht 13.386 gram

9.J.Brink                        11 punten    gewicht 9.708 gram

10.H.van Til                  12 punten

11.J.Stoevelaar            14 punten   gewicht  10.940 gram

12.C.Dekker                  14 punten    gewicht  8.427 gram

 

De geslaagde prijsuitreiking vond weer plaat in Cafe De Brogge in Geesbrug.

 

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die heeft meegeholpen.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar S.Mol en O.v.Veen die elke dag de parcoursen hebben uitgezet en J.Stoevelaar voor de goed verlopen loting.

Ook Gita Lopulisa bedankt voor het maken van wat foto,s.en verslagen op Facebook.

 

Onze volgende open viswedstrijd is een 5 uurs koppel aan de Hoogeveensevaaart nabij Nijstad tussen viaduct en sluis en dit is op 09-September.

Opgave hiervoor kan bij J.Stoevelaar op 06-53953958 of bij H.Giethoorn op 0528-268521 of bij S.Mol op 0528-230092.

 

 

 

 

 

 

Preston Innovations.GURU Knowledge is power.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerCarpzoomT Wisentbos Dronten