banner de witvisser

Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.

Ook na de derde en vierde wedstrijd van de EVEZET Nationale Teamcompetitie staat het MAVER/Zammataro team nog aan kop. Met een tweede en zevende notering als daguitslag, heeft de ploeg nu 16 punten voorsprong in het tussenklassement op The Dutch Lions (2e) en 30 op VGB Bait Factory (3e). Met nog twee wedstrijden te gaan belooft het een spetterend slot van de competitie te worden.

 

 

De regerend kampioen lijkt met deze voorsprong een goede uitgangspositie te hebben voor prolongatie van hun titel. Echter op het technisch lastige water van het Lateraalkanaal lijkt alles nog mogelijk. Toch ging het grootste vangstgewicht van het weekend naar Frans van Berkel met bijna 38 kilo (!) vis in zijn leefnetten.

De koplopers na 4 wedstrijden: wie kan hen nog inhalen?

Frans van Berkel had het hoogste vangstgewicht van het weekend: 37910 gram!

Individueel

In het individueel klassement heeft Patrick Broekhuizen goede zaken gedaan. Het MAVER/Zammataro lid (12 punten) verdedigt een voorsprong van drie punten op Dieter Friederichs die tweede staat. Martijn Bakker van de Noormannen staat met 18 punten keurig derde.

 

Het parcours aan het Noord Hollandskanaal lag er mooi bij

Ontknoping

Het slotweekend van de EVEZET Nationale Teamcompetitie wordt in Limburg gevist. Aan het Lateraalkanaal wordt bepaald wie zich de Kampioenen van 2017 mogen noemen. Over twee dagen worden hier de vijfde en zesde wedstrijd van de competitie gevist. Behoudt het MAVER/Zammataro team haar voorsprong? Of kunnen de Dutch Lions, VGB Bait Factory of wellicht EVEZET Trabucco Fishing Team nog roet in het eten gooien? Kom vooral kijken op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober aan het Lateraalkanaal.

Junioren bondscoach Nico Bakkernes met twee mooie brasems

 

 

 

 

 Kijk hier voor de daguitslagen.

 

Uitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 -  teams van dag 3

Uitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 - teams van dag 4

Uitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 - individueel van dag 3

Uitslag EVEZET Nationale Teamcompetitie 2017 - individueel van dag 4

 

 

 

 

 

 

Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - Cresta