banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaHengelsport en Botenbeurs 2017Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomLASEBOCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Nederland is op de derde plaats geëindigd tijdens het WK Feedervissen in Ierland. Het was vandaag een zware dag voor de mannen er moest geknokt worden voor wat ze waard waren. En gelukkig is ze dat gelukt. De Fransen die gisteren op de vierde plaats stonden lieten het vandaag afweten. Hierdoor hebben we een podiumplaats afgedwongen.

 

Wereld kampioen Steve Ringer.

Steve Ringer is overtuigend Wereldkampioen geworden tijdens het WK in Ierland. Steve wist beide dagen als enige zijn vak te winnen. Arnout vd Stadt is beste Nederlander geworden. Hij viste een 2 en een 3 in zijn vak. Hiermee Eindigde Arnout op de zesde plaats. Direct daarachter Peter vd Willik met een 2 en een vier. 

Arnout vd Stadt Beste Nederlander.

 

De uitslagen en eindstand:

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsport en Botenbeurs 2017TopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenMatrixSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij Wasse

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Elektrische kar voor je viskofferBeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateau