banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomGURU Knowledge is power.TopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos Dronten

Nederland is op de derde plaats geëindigd tijdens het WK Feedervissen in Ierland. Het was vandaag een zware dag voor de mannen er moest geknokt worden voor wat ze waard waren. En gelukkig is ze dat gelukt. De Fransen die gisteren op de vierde plaats stonden lieten het vandaag afweten. Hierdoor hebben we een podiumplaats afgedwongen.

 

Wereld kampioen Steve Ringer.

Steve Ringer is overtuigend Wereldkampioen geworden tijdens het WK in Ierland. Steve wist beide dagen als enige zijn vak te winnen. Arnout vd Stadt is beste Nederlander geworden. Hij viste een 2 en een 3 in zijn vak. Hiermee Eindigde Arnout op de zesde plaats. Direct daarachter Peter vd Willik met een 2 en een vier. 

Arnout vd Stadt Beste Nederlander.

 

De uitslagen en eindstand:

 

 

 

 

De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.