banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomGURU Knowledge is power.TopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos Dronten

De eerste weging van de vissen zit er weer op. Het is inmiddels al weer ruim vijf uur verder als ik dit verslag schrijf. Ik moest eerst even een paar uurtjes mijn ogen dicht doen. Wij hebben afgelopen nacht lekker door kunnen vissen. Het was niet wild maar af en toe vingen Wim en ik een vis. Tegen een uur of vijf begonnen we er wat regelmaat in te krijgen. Helaas hebben we hier maar een uur van kunnen genieten. Om zes uur begon de weging.

 

Wij wisten niet precies hoe we er voor stonden maar wij hadden tijdens de weging ongeveer zestig brasems en wat kleine vis gevangen. De buren van ons hadden er ongeveer vijfenvijftig. Na de weging van ons en de buren bleek achteraf dat ze ook de kleine vissen hadden meegeteld. Wij vingen vijfennegentig kilo en de buren hadden ruim vijftig kilo. Nu ik net wakker ben en mij weer gemeld had aan het water hoorde ik dat team Matrix honderd en twee kilo had en team Vos had drieënnegentig kilo. Dit was volgens de mannen de top drie.

Na de weging is er tot nu toe haast niets meer gevangen. Het wegen en terug zetten van de vissen heeft wel degelijk invloed op de rest van de wedstrijd. Maar dit geld natuurlijk voor iedereen. Het is alleen zo jammer als je net goed bezig bent en je vangt lekker. We zullen wel zien wat er de komende uren nog gaat gebeuren. Ik zal u in ieder geval laten weten wie de winnaar word.

Later meer.

De Witvisser. 

De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.