banner de witvisser

Wormenkwekerij WasseLASEBOHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport en Botenbeurs 2017SOLITH Fish - CrestaCarpzoomMatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

 

 

 

 

 

 Op de foto van staand links naar rechts, Jan Martens, Peter Kirkels, Hans Jacobs, Martin Krouwel en zittend vlnr, Jack Nouwen en Nick Pols.

Een mix van gedreven jong talent en ervaren rotten zijn  op dit moment  het gezicht van het al meer dan 20 jaar bestaande Team  Mondial-F zuid.

Het team heeft zijn oorsprong van zijn successen op de Limburgse en Belgische wateren en is vanaf dag 1 gesponsord en gesteund door de lokvoeders van Mondial Fishing en deze steun is later uitgegroeid met de topmaterialen van de firma Sensas.

Mede hierdoor heeft het team in het verleden meerdere malen mooie resultaten kunnen halen door onder andere meerdere Federatiekampioenschappen op hun naam te zetten, 2e en 3e plekken te behalen op het NK Korpsen en meerdere top 5 klasseringen binnen de mooie Team van het Jaar competitie waaraan dit team al ruim 10 jaar deelneemt. Tevens hebben Jack Nouwen en Nick Pols enkele internationale deelnames in de Nederlandse ploeg op hun naam. Waarbij in 2014 wederom Nick Pols en Martin Krouwel als debutant zijn geselecteerd voor hun internationale deelname binnen het Nederlands team.

In Juni is het team wederom federatie kampioen geworden. Ditmaal door de federatie midden Nederland overtuigend te winnen met maar 9 punten. Waarbij het team 3 vakoverwinningen behaalde (Hans, Nick en Jan) en een 2e plek in het vak.

Deze mooie resultaten en ervaringen komen alleen maar voort uit een goede teamgeest en het gebruik optimale materialen en natuurlijk heel wat uurtjes voorbereiding en tijd aan het water. Dat er nog velen mooie teamervaringen mogen volgen bij o.a. de Hengelsport Kuijpers Team van het jaar competitie.

 

 

 

CarpzoomSOLITH Fish - CrestaMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport en Botenbeurs 2017Hengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.LASEBOMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Verkoop & Aanbiedingen

Walter medium float matchhengelDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’BeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-WimmerElektrische kar voor je viskoffer