banner de witvisser

TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.LASEBOT Wisentbos DrontenPreston Innovations.SOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.CarpzoomMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Matrix

 

 

 

 

 

 Op de foto van staand links naar rechts, Jan Martens, Peter Kirkels, Hans Jacobs, Martin Krouwel en zittend vlnr, Jack Nouwen en Nick Pols.

Een mix van gedreven jong talent en ervaren rotten zijn  op dit moment  het gezicht van het al meer dan 20 jaar bestaande Team  Mondial-F zuid.

Het team heeft zijn oorsprong van zijn successen op de Limburgse en Belgische wateren en is vanaf dag 1 gesponsord en gesteund door de lokvoeders van Mondial Fishing en deze steun is later uitgegroeid met de topmaterialen van de firma Sensas.

Mede hierdoor heeft het team in het verleden meerdere malen mooie resultaten kunnen halen door onder andere meerdere Federatiekampioenschappen op hun naam te zetten, 2e en 3e plekken te behalen op het NK Korpsen en meerdere top 5 klasseringen binnen de mooie Team van het Jaar competitie waaraan dit team al ruim 10 jaar deelneemt. Tevens hebben Jack Nouwen en Nick Pols enkele internationale deelnames in de Nederlandse ploeg op hun naam. Waarbij in 2014 wederom Nick Pols en Martin Krouwel als debutant zijn geselecteerd voor hun internationale deelname binnen het Nederlands team.

In Juni is het team wederom federatie kampioen geworden. Ditmaal door de federatie midden Nederland overtuigend te winnen met maar 9 punten. Waarbij het team 3 vakoverwinningen behaalde (Hans, Nick en Jan) en een 2e plek in het vak.

Deze mooie resultaten en ervaringen komen alleen maar voort uit een goede teamgeest en het gebruik optimale materialen en natuurlijk heel wat uurtjes voorbereiding en tijd aan het water. Dat er nog velen mooie teamervaringen mogen volgen bij o.a. de Hengelsport Kuijpers Team van het jaar competitie.

 

 

 

Wormenkwekerij WasseCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaLASEBOHengelsport SappemeerTopdobbersGURU Knowledge is power.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd Eynde

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Driepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-WimmerWalter medium float matchhengelBeetmelderElektrische kar voor je viskoffer