banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomGURU Knowledge is power.TopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos Dronten

 

 

 

 

 

 Op de foto van staand links naar rechts, Jan Martens, Peter Kirkels, Hans Jacobs, Martin Krouwel en zittend vlnr, Jack Nouwen en Nick Pols.

Een mix van gedreven jong talent en ervaren rotten zijn  op dit moment  het gezicht van het al meer dan 20 jaar bestaande Team  Mondial-F zuid.

Het team heeft zijn oorsprong van zijn successen op de Limburgse en Belgische wateren en is vanaf dag 1 gesponsord en gesteund door de lokvoeders van Mondial Fishing en deze steun is later uitgegroeid met de topmaterialen van de firma Sensas.

Mede hierdoor heeft het team in het verleden meerdere malen mooie resultaten kunnen halen door onder andere meerdere Federatiekampioenschappen op hun naam te zetten, 2e en 3e plekken te behalen op het NK Korpsen en meerdere top 5 klasseringen binnen de mooie Team van het Jaar competitie waaraan dit team al ruim 10 jaar deelneemt. Tevens hebben Jack Nouwen en Nick Pols enkele internationale deelnames in de Nederlandse ploeg op hun naam. Waarbij in 2014 wederom Nick Pols en Martin Krouwel als debutant zijn geselecteerd voor hun internationale deelname binnen het Nederlands team.

In Juni is het team wederom federatie kampioen geworden. Ditmaal door de federatie midden Nederland overtuigend te winnen met maar 9 punten. Waarbij het team 3 vakoverwinningen behaalde (Hans, Nick en Jan) en een 2e plek in het vak.

Deze mooie resultaten en ervaringen komen alleen maar voort uit een goede teamgeest en het gebruik optimale materialen en natuurlijk heel wat uurtjes voorbereiding en tijd aan het water. Dat er nog velen mooie teamervaringen mogen volgen bij o.a. de Hengelsport Kuijpers Team van het jaar competitie.

 

 

 

De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.