banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.

Niet iedereen houdt ervan op een seatbox te zitten. Comfort, een steuntje in de rug of gewoon een relaxte zit, er zijn genoeg redenen om juist voor een feederchair te kiezen.

De naam Hurricane is bij vele vissers bekend. De kenmerkende kruiswikkeling over de delen maakt dat deze hengels beschikken over brute kracht en een parabolische actie die over de gehele lengte van de hengel loopt.

Nieuw bij Cresta

Coated ball weights, speciaal ontwikkeld voor het uitloden van zware dobbermontages zoals bij vlagdobbers, wagglers of stroomdobbers. Door meerdere kogels taps op de lijn te plaatsen ontstaat een mooie en gestroomlijnde loodzetting.


Een montage voor het vissen op afstand is niet moeilijk te knopen. Bekijk nu hoe consultant Frank van der Schaft van Matrix dit doet!


Deze oersterke hengel is speciaal voor het vissen op karpervijvers, ontwikkeld om met het volste vertrouwen grote, sterke vissen te kunnen drillen. Check snel de video!

Consultant Frank van der Schaft legt jullie uit welke 3 knopen hij gebruikt wanneer hij met gevlochten lijnen en een voorslag vist. Bekijk nu hoe hij dit stap voor stap doet.

Verspeel je meer vis door zonder weerhaak te vissen? NEE het heeft juist verschillende voordelen en zeker in combinatie met het X-Safe systeem ben je er zeker van de beste combi voor jezelf en zeker voor het welzijn van de vis te hebben!

Kort geleden is de nieuwe INCEPTION seatbox geïntroduceerd. De lichtgewicht uit onze range boxen. Binnenkort komen daar een aantal nieuwe items bij. 

Na het succes van de Advantor-S, molens speciaal ontworpen met de juiste eigenschappen voor het traditionele feedervissen. Is nu geheel nieuw de Advantor-F. Deze molen is afgestemd voor de dobber visserij of voor de feedervisserij op korte afstand met lichtere hengels.

MTX Ultra 4 Pole, een unieke vaste hengel! Bekijk nu waarom dit een absolute topper is!

De MTX Ultra Pole Biedt duurzaamheid, balans en stijfheid en is exclusief ontwikkeld voor de moderne visserij op commercials.

De langverwachte Window Feeders komen er aan. Afgelopen maandag hebben we ze al in de hand gehad en Peter Urscheler wist ons te vertellen dat ze er afgelopen week in Engeland gigantische afstanden mee hebben gegooid.

Ben jij op zoek naar een nieuwe feeder arm?

Bekijk dan nu de gloednieuwe 3D-R Feeder Arms van Matrix met steunen geschikt voor iedere situatie!

Deze nieuwe Feeder Hooklength Storage Box is gebaseerd op de huidige storage box geschikt voor korte onderlijnen. Speciaal voor lange (feeder) onderlijnen is de Feeder Hooklength Storage box ontworpen.

Bij Frenkies dobbers is nieuw model Lex bij assortiment gekomen
Deze strakke slanke pen met Rohacell lichaam en Carbon onderantenne is uitermate geschikt voor secure visserij.

Pack wordt geleverd met: 5 topkits, een cupping kit, een uni-c, pole protector, luxe foedraal met kokers!!Als topmodel van de 2eX-S range is de S60 zo ontwikkeld dat er een optimale balans ontstaat tussen gewicht en kracht. Daardoor is deze hengel geschikt voor alle manieren van vissen met de vaste stok: zowel voor grote als voor kleine vissen.

Dat de Aventus hengels bijzonder zijn is wel duidelijk, maar wat maakt deze hengels nu echt anders dan de rest?

Een van de unieke eigenschappen is het ZERO90. Dit staat voor een proces waarbij verschillende carbon lagen variërend van 0 tot 90 graden over elkaar heen liggen.

Torque Vaste Hengels

Ontworpen en ontwikkeld voor de veeleisende visserij op karpers in geheel Europa. Gedetailleerde constructie dankzij diverse lagen carbon die kruislings over elkaar liggen. Dit creëert enorm sterke en stugge hengeldelen en zorgt ervoor dat de hengel snel reageert.

Matrix heeft een nieuwe serie molens op de markt gebracht. Deze molens zijn voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar.

De ADVANTOR S 6000 molen is afgestemd op de zwaardere feedervisserij. Het elegant en compact design van het huis in combinatie met een  grote spoel geven deze molens de ideale eigenschappen hiervoor. Een ondiepe spoel voorkomt onnodige backing en beperkt dus effectief het gewicht.

Guru Team Seatbox

Na onze eerdere succesvolle samenwerking met Rive hebben wij wederom de handen ineen geslagen om een nieuwe en betaalbare GURU kist te ontwerpen, zonder in te leveren op kwaliteit!

10cm Super Stop Method Rigs GRR009-012

  • Ontworpen voor gebruik met method of pellet feeders
  • Large duurzame X-strong Super Stop
  • Silicone haak sleeves voor verbeterde presentatie

 

 

SLIK Elastic is een revolutionaire serie elastiek die de perfecte hybride is tussen massief en hol elastiek. Het biedt alle voordelen van hol elastiek, maar zonder de kans dat het plat wordt of dat er luchtbellen worden gevormd.

Deze nieuwe toevoeging aan de POWERCARP range is speciaal gemaakt voor het method vissen. Het bevestigingsoogje is naar achter geplaatst, waardoor de lijn bij montage met een ’’knotless knot’’met hair mooi recht van de haaksteel wegloopt.

Deze bead is speciaal gemaakt voor het vissen met een inline methodsysteem. De kop van deze bead valt tegen te rand van de tube aan, terwijl de achterkant erin valt.

De Cresta Carpetition Vaste Hengel serie is afgestemd op de vijvervisserij. De balans en reactiesnelheid van iedere Carpetition stok is ongekend.

Met deze uitbreiding in de Centurion serie voldoet Cresta aan de steeds maar grote wordende vraag naar hengels voor de vijvervisserij op karper. Alle PULL POWER stokken zijn gemaakt op de originele Centurion-mal, waarbij de 3-delige matchkit is vervangen door de een 2-delige pullerkit.

De Matrix catalogus voor 2018 staat online. Deze catalogus staat vol met de nieuwste producten van Matrix. Speciaal voor de wedstrijd- en recreatieve visser!

De Cresta onderlijnopbergdozen zijn speciaal ontwikkeld met het oog op optimaal gebruiksgemak. Door elke store-unit uitneembaar te maken, gaat het plaatsen van een nieuwe geknoopte onderlijn veel sneller, eenvoudiger en dat zonder dat de overige onderlijnen in de weg zitten.

De eerste producten van de veelbelovende 2018 range liggen inmiddels in de schappen van de hengelsportwinkelier. Deze week komen daar de nieuwe molens van Preston bij: de CENTRIS NT!

Horizon XC Class Feeder rods

Horizon XC Class Feeder hengels zijn ontwikkeld als ‘follow up’ van de hoogwaardige S-Class serie. Deze hengels beschikken over ongeëvenaarde drileigenschappen die worden gecombineerd met ultieme werpkracht.

Met de nieuwe Guru X-Change Distance feeders draai je heel simpel de loden ring los van de basis en bevestig je met hetzelfde gemakt een zwaardere of lichtere ring.

Met dit product voldoet Cresta aan de vraag van de visser om een stoel die stabiel staat en vooral wat hoger is. Dankzij de slimme voorgeving van het frame wordt hieraan voldaan. Het frame bezit een dubbel uitklapmechanisme, waardoor het zitvlak direct op 45cm hoogte komt.

In deze tijd van het jaar ga ik het liefst met de vaste stok te voorn vissen. Klinkt misschien gek maar dan ook nog het liefst met de lange stok. Het gehele plaatje: Aanslaan en dan hengel over de roller naar achteren en vervolgens afsteken en dan de vis landen. Dat is genieten.

Zo gaat dat. De kieuwgreep. Pas wel op dat de haken niet in de buurt zitten en aan de kieuwboog kun je je ook bezeren.

HLR Hooklength Cases

Drie onderlijn cases die zijn ontworpen op basis van de input van onze beste consultants.

In elke case kunnen veel onderlijnen worden bewaard, zodat ze dankzij de speciale sealing worden beschermd tegen de weersomstandigheden.

De Identity Accelerate feederhengels van Cresta zijn onderhevig geweest aan een langdurige en intensieve testfase.

Deze bead is speciaal gemaakt voor het vissen met een inline methodsysteem. De kop van deze bead valt tegen te rand van de tube aan, terwijl de achterkant erin valt.

De Matrix Bait Brolly is de perfecte oplossing om aas te beschermen tegen regen of zon. Hij wordt geleverd met een draagarm, zodat de brolly naar eigen voorkeur kan worden gepositioneerd.

De ADVANTOR S Feeder is speciaal voor de feedervisser gemaakt. Een elegant, compact design en een relatief grote spoel geven deze molens de ideale eigenschappen. Een ondiepe spoel voorkomt onnodige backing en beperkt dus het gewicht effectief.

Rond oktober/november zien de eerste producten voor het nieuwe seizoen het levenslicht. Preston Innovations lanceert voor 2018 weer een fantastisch pakket nieuwe en vernieuwde producten.

Matrix heeft een nieuw soort bijzettafel op de mark gebracht. Deze heeft extra voordelen. zie video.

De wintervisserij komt er weer aan. Vaak word er dan op voorns gevist met brood en deeg. Hier kan dan de  De Bread Punch set van Matrix uitkomst bieden. 

Ontworpen door witvislegende Andy Findlay, de Super Pellet Pump biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor het voorbereiden van expander pellets;

Voor het nieuwe seizoen is het EVA Luggage pakket uitgebreid met 6 nieuwe modellen. Voor het opbergen van voer, aas, accessoires en netten is het waterdichte en reukloze EVA materiaal ideaal.

Bij het horen van het merk Bag’em denken de meesten aan een vismeel gerelateerd lokvoer.

Niets is minder waar, want ook Bag’em levert lokvoeders waar geen vismeel aan te pas komt.

Preston Innovations heeft feedervissen zeer hoog in het vaandel staan. Bij deze stijl van vissen vormt de lijn op de molen de rechtstreekse verbinding tussen visser en vis.

 

Preston Innovations levert van een complete range aan dobbers en pennen voor het vissen op commercials en karpervijvers die mede ontwikkeld zijn door de Engelse wedstrijdvisser Des Shipp.

Cresta heeft twee nieuwe Blackthorne Feeders op de markt gebracht. De Blackthorne 405 (100 Gr) een nieuwe tussenmaat waarmee je zowel kort al ver mee kan vissen. Ook zijn deze Feeders ideaal om op rivieren te vissen. Mooie allround Hengels.

FeederCompetition heeft zijn assortiment uitgebreid.

Dit, met een aantal accessoires, gemaakt van het welbekende EVA materiaal, die een scala aan mogelijkheden bieden.

 

Een natuurlijke evolutie van het originele Hooklength Retaining System,

deze onderlijnendoos heeft nu een dubbele capaciteit en maakt het je mogelijk om onderlijnen van 150, 200, 250 en 300 mm lang op te bergen

De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenSOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Gruppen Angelsport EmlichheimVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.