banner de witvisser

De BaitshopVerpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimPreston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.

De Accellerate Pro Whip is een ultra dunne en lichte oversteek hengel, welke ontworpen is voor de snelle visserij uit de hand op witvis. De snelle actie in de blank zorgt ervoor dat zelfs lichte dobbers op een lange lijn goed gestrekt kunnen worden ingegooid.

Ga voor mini perfectie! Guru Micro Cubes zijn natuurlijk ideaal voor gebruik in combinatie met dikkere lijnen omdat de opening vrij groot en het lood erg zacht is. Maar daarnaast zijn de kleinere maten perfect om dobbers exact uit te loden.

Dit leefnet heeft externe ringen en een stevige Nano-mesh.Het leefnet is 50 cm doorsnee en is 4 mtr lang.De externe ringen voorkomen slijtage aan het net en zorgen ervoor dat het in stromend water niet gaat rollen en goed afzinkt.Het leefnet word geleverd met een metalen verstelbare schroefdraadbevestiging.

De Centurion Slimliner Pro C910 is het topmodel in de Centurion Slimliner serie.De uitstekende balans en hoge reactie snelheid maken deze hengel uitermate geschikt voor de visserij op witvis op zowel, vijvers, kanalen als rivieren.

We zijn druk bezig om de launch van de nieuwe Competition luggage range voor te bereiden. Een prachtige serie tassen en foudralen om al je kostbare spullen veilig op te bergen en te transporteren. En dat tegen heel interessante prijzen.

Heb jij de nieuwe Distance Masters al aan de tand gevoeld? Deze hengels zijn ontwikkeld voor het vissen op afstand en groot open water. Handgrepen, blank, geleide-ogen en feedertips, alles is geoptimaliseerd om grote afstanden te kunnen werpen. Lee Kerry stelt de DM range nog eens uitgebreid voor.

++ REVALUTION TIME ++
Onze fonkelnieuwe Revalution onderlijnen zijn vanaf nu verkrijgbaar!

Als we de uitsalgen door het land zo zien is een kwaliteits leefnet geen overbodige luxe!

Netten zijn niet alleen een kwestie van smaak, ze moeten de vis tijdens hun korte oponthoud beschermen tegen alles wat van buitenaf de vis bedreigd.

Tevens is er veel oog voor comfort van de vis.

++ MASTER THE RIVER ++ De nieuwe DISTANCE MASTER hengels van Preston Innovations zijn ontwikkeld als kanon voor de lange afstand visserij. De kenmerken van deze hengels maken ze echter ook perfect voor het vissen op stromend water.

Ja wie denkt er nou aan deze molens als we het over Nederland hebben?
Nou euh, alle sportvissers!

Welke variant method pellets je ook kiest, dankzij de zeer eenvoudige bereidingswijze, ben je altijd verzekerd van de telkens de perfecte kleefkracht en ''losweektijd'' van je pellets.

 

De Dender Orange is de beste mix die gemaakt is voor zeer grote vangsten. Je moet het voor de avond voor je gaat vissen klaar maken. Nooit te nat. Beter te droog dan te nat! Het vocht van je aas maakt je voer perfect

Action pack Evezet. In een duo verpakking zijn deze twee meest te gebruiken Evezet aas katapulten verpakt. Super goed en voor een prima prijs! Harde cups soepele elastiek en een stevig frame. De elastiek is centraal in beide armen geplaatst dat voorkomt twisten en helpt bij het zuiver schieten!

De eerste vier delen van de slimliner vaste hengels komen exact overheen met de originele Centurion mal. Vanaf deel 5 is de diameter gereduceerd, waardoor deze hengels op 10 meter een beduidend dunnere diameter bezitten.

Preston's nieuwe serie MONSTER-X hengels zijn bij uitstek geschikt voor alle stijlen van vissen op commercialsen/of methodfeeder op open water. De serie voorziet in de ideale hengel voor elke situatie, ongeacht de visafstand. 

Dankzij de 2 armen beschermt de Insert Elastic Protector het elastiek maximaal tijdens het transport van top-kits, waneer de topkit in gebruik is zal de elastiek centraal door de hengel lopen en niet langs de wand plakken. Met de 7 maten past een protector in vrijwel iedere hengel.

Laag in kostprijs en zeer hoog in prestatie!

Ja dat kan. Maak dus de juiste keuze want, de lijn waarmee je vist bepaalt heel veel bij het registreren van een aanbeet, bij het landen van je vis, bij het werpen etc.etc.

Lijnen zijn volop in ontwikkeling, steeds meer soorten en steeds meer specificaties. Terwijl we juist zoeken naar simpel effectief en tegen een normale prijs. Nou dat kan!

Geert Pakvis gaat in op het gebruik van Skimmermix en Colormix.

Veel sportvissers gooien regelmatig een hengeltje uit in wateren als de Eem, de Amstel of de Vecht. Viswateren met een goed visbestand en over het algemeen niet al te veel stroming.

Om je aas altijd en overall fris en fruitig te houden is meer nodig dan je denkt.

Zo zijn er de bekende zijplateaus met zonne/regenscherm, of de MAVER Pinguin maden bak met koeling, de parasol/paraplu en bijvoorbeeld de keoltas of box.

Als grondlegger van de VGBBaitfactory is Geert Pakvis goed op de hoogte van lokvoertjes en wat het voor je kan betekenen als visser. Vandaag gaat hij in Voertip 2 in op het gebruik van Dender Orange. Vissend aan de Lage Vaart legt hij perfect uit in welke situaties je Dender Orange kunt inzetten en wordt duidelijk hoe je dit lokvoertje gereed maakt om mee te gaan vissen.

 Geert Pakvis van VGB Factory heeft bezoek gehad van Gijs Nederlof en geeft uitleg van de de voeren Yellow Feeder en special Concours Brasem.

 

Heeft u belang bij  Gamma Special Feeder Mix Yellow Feeder en Special Concours Brasem kilik op de link bestel ze dan bij VGB Factory.


De afgelopen tijd hebben we in diverse video's al een tipje van de sluier opgelicht. Nu willen we de nieuwe SUPERA EVA LUGGAGE daadwerkelijk aan je voorstellen. Verkrijgbaar in de loop van deze maand!

 

De SUPERIOR COMPETITION 9000 is het vlaggenschip van de serie. Deze hengel ligt op elke lengte zeer comfortabel in de hand en is allround inzetbaar. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 2.6mm. Het 2e deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor een pullerslot naar keuze.

De IDENTITY SUPERIOR 5000 POWER is de ware allrounder in de serie. Krachtig genoeg voor de visserij op karper, strak om secuur op witvis te vissen. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 3.6mm. Het 2e deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor pullerslot naar keuze.

Het eerste model uit de nieuwe ProType X serie vaste hengels is de X100. Een perfect instapmodel voor de visser die voldoende heeft aan een lengte van 13 meter.

GURU Nieuwe producten 

Cresta heeft een nieuwe inside bescherming voor uw elastiek in de topset ontwikkeld zo dat uw elastiek beschermd blijft en niet beschadigd.

Het voer van VGB Factory is ook in Duitsland erg gewild. Veel Duitse vissers maken al gebruik van een aantal soorten visvoer van Verpa.

De vissen zijn inmiddels behoorlijk los gekomen dankzij het mooie weer van de afgelopen week. Maar hoe ga je nu eigenlijk het beste te werk? Feederspecialist Ben geeft wat super praktische tips. Doe er je voordeel mee.

Alles voor het vissen met de methodfeeder. Bij Preston Innovations hebben we diverse typen, maten en gewichten methodfeeders en moulds om te kunnen anticiperen op alle voorkomende omstandigheden.

MAVER is ook op het gebied van lijnen een topmerk!

Jarenlange ervaring in de ontwikkeling van Nylon, fluorocarbon en gevlochten lijnen brengen mij tot deze simpele conclusie, aldus Jan van de Bovenkamp brandmanager bij Evezet/Maver/Frenee/Weebass Benelux.

Elke firma heeft zo haar specialiteiten, ik heb bij zo een specialist mogen werken en daar byzonder veel geleerd.

Deze Polar Soft Shell jas is niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens aangenaam warm en voorzien van handige eigenschappen.

Binnenkort verkrijgbaar in de hengelsport winkels.

De Fusion Float is speciaal ontworpen om allerlei dobbers of langere items in op te bergen. De 190 versie is ideaal voor kortere dobbers, zoals vaste hengel dobbers of pellet wagglers. De lange variant is ideaal voor langere waggler dobbers.

Micro Cubes zijn speciaal ontworpen om vaste hengel lijnen perfect uit te loden. Door de speciale vorm zullen de cubes minder snel van de lijn springen dan traditionele ronde loodjes en in combinatie met de zachtheid zullen deze dan ook de lijn niet beschadigen.

Geheel nieuw bij Cresta zijn de ready rigs, kant en klare onderlijnen voor de visserij waarbij het aas gepresenteerd wordt aan een hair. Speciaal voor de visserij met de methodfeeder zijn er de Method rigs. Verkrijgbaar met zowel een easy stop als baitband en met en zonder weerhaak.

Onderlijnen, zelf geknoopt of kant-en-klaar, je wilt ze bij voorkeur overzichtelijk en safe opbergen.

Bekijk de video om de vele voordelen van het MAG STORE SYSTEEM en de MAG STORE STICKS te ontdekken.

Absolute is veruit het bekendste voer uit het Geers Gamma.
Het is ons geweten dat we over dit toplokaas niet veel nieuws meer kunnen vertellen. Het is een lokaas dat gericht is op het vangen van veel- en vooral de grotere vissen

Jij bent echt niet de enige die regelmatig zijn hakensteker, lusmaker of aasnaald kwijt raakt doordat deze in het water is gevallen
Dat is geen probleem meer met de drijvende tools van Preston Innovations!

Geheel nieuw bij Cresta: een reeks kant en klare onderlijnen gebaseerd op de visserij met een hair. Geschikt voor de methodfeeder, vaste stok, pellet waggler en de feedervisserij met hair.

Niet iedereen houdt ervan op een seatbox te zitten. Comfort, een steuntje in de rug of gewoon een relaxte zit, er zijn genoeg redenen om juist voor een feederchair te kiezen.

De naam Hurricane is bij vele vissers bekend. De kenmerkende kruiswikkeling over de delen maakt dat deze hengels beschikken over brute kracht en een parabolische actie die over de gehele lengte van de hengel loopt.

Nieuw bij Cresta

Coated ball weights, speciaal ontwikkeld voor het uitloden van zware dobbermontages zoals bij vlagdobbers, wagglers of stroomdobbers. Door meerdere kogels taps op de lijn te plaatsen ontstaat een mooie en gestroomlijnde loodzetting.


Een montage voor het vissen op afstand is niet moeilijk te knopen. Bekijk nu hoe consultant Frank van der Schaft van Matrix dit doet!


Deze oersterke hengel is speciaal voor het vissen op karpervijvers, ontwikkeld om met het volste vertrouwen grote, sterke vissen te kunnen drillen. Check snel de video!

Consultant Frank van der Schaft legt jullie uit welke 3 knopen hij gebruikt wanneer hij met gevlochten lijnen en een voorslag vist. Bekijk nu hoe hij dit stap voor stap doet.

Verspeel je meer vis door zonder weerhaak te vissen? NEE het heeft juist verschillende voordelen en zeker in combinatie met het X-Safe systeem ben je er zeker van de beste combi voor jezelf en zeker voor het welzijn van de vis te hebben!

Kort geleden is de nieuwe INCEPTION seatbox geïntroduceerd. De lichtgewicht uit onze range boxen. Binnenkort komen daar een aantal nieuwe items bij. 

Na het succes van de Advantor-S, molens speciaal ontworpen met de juiste eigenschappen voor het traditionele feedervissen. Is nu geheel nieuw de Advantor-F. Deze molen is afgestemd voor de dobber visserij of voor de feedervisserij op korte afstand met lichtere hengels.

MTX Ultra 4 Pole, een unieke vaste hengel! Bekijk nu waarom dit een absolute topper is!

De MTX Ultra Pole Biedt duurzaamheid, balans en stijfheid en is exclusief ontwikkeld voor de moderne visserij op commercials.

De langverwachte Window Feeders komen er aan. Afgelopen maandag hebben we ze al in de hand gehad en Peter Urscheler wist ons te vertellen dat ze er afgelopen week in Engeland gigantische afstanden mee hebben gegooid.

Ben jij op zoek naar een nieuwe feeder arm?

Bekijk dan nu de gloednieuwe 3D-R Feeder Arms van Matrix met steunen geschikt voor iedere situatie!

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos Dronten