banner de witvisser

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video)

 

Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerPreston Innovations.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeGruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Om je aas altijd en overall fris en fruitig te houden is meer nodig dan je denkt.

Zo zijn er de bekende zijplateaus met zonne/regenscherm, of de MAVER Pinguin maden bak met koeling, de parasol/paraplu en bijvoorbeeld de keoltas of box.

Als grondlegger van de VGBBaitfactory is Geert Pakvis goed op de hoogte van lokvoertjes en wat het voor je kan betekenen als visser. Vandaag gaat hij in Voertip 2 in op het gebruik van Dender Orange. Vissend aan de Lage Vaart legt hij perfect uit in welke situaties je Dender Orange kunt inzetten en wordt duidelijk hoe je dit lokvoertje gereed maakt om mee te gaan vissen.

 Geert Pakvis van VGB Factory heeft bezoek gehad van Gijs Nederlof en geeft uitleg van de de voeren Yellow Feeder en special Concours Brasem.

 

Heeft u belang bij  Gamma Special Feeder Mix Yellow Feeder en Special Concours Brasem kilik op de link bestel ze dan bij VGB Factory.


De afgelopen tijd hebben we in diverse video's al een tipje van de sluier opgelicht. Nu willen we de nieuwe SUPERA EVA LUGGAGE daadwerkelijk aan je voorstellen. Verkrijgbaar in de loop van deze maand!

 

De SUPERIOR COMPETITION 9000 is het vlaggenschip van de serie. Deze hengel ligt op elke lengte zeer comfortabel in de hand en is allround inzetbaar. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 2.6mm. Het 2e deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor een pullerslot naar keuze.

De IDENTITY SUPERIOR 5000 POWER is de ware allrounder in de serie. Krachtig genoeg voor de visserij op karper, strak om secuur op witvis te vissen. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 3.6mm. Het 2e deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor pullerslot naar keuze.

Het eerste model uit de nieuwe ProType X serie vaste hengels is de X100. Een perfect instapmodel voor de visser die voldoende heeft aan een lengte van 13 meter.

GURU Nieuwe producten 

Cresta heeft een nieuwe inside bescherming voor uw elastiek in de topset ontwikkeld zo dat uw elastiek beschermd blijft en niet beschadigd.

Het voer van VGB Factory is ook in Duitsland erg gewild. Veel Duitse vissers maken al gebruik van een aantal soorten visvoer van Verpa.

De vissen zijn inmiddels behoorlijk los gekomen dankzij het mooie weer van de afgelopen week. Maar hoe ga je nu eigenlijk het beste te werk? Feederspecialist Ben geeft wat super praktische tips. Doe er je voordeel mee.

Alles voor het vissen met de methodfeeder. Bij Preston Innovations hebben we diverse typen, maten en gewichten methodfeeders en moulds om te kunnen anticiperen op alle voorkomende omstandigheden.

MAVER is ook op het gebied van lijnen een topmerk!

Jarenlange ervaring in de ontwikkeling van Nylon, fluorocarbon en gevlochten lijnen brengen mij tot deze simpele conclusie, aldus Jan van de Bovenkamp brandmanager bij Evezet/Maver/Frenee/Weebass Benelux.

Elke firma heeft zo haar specialiteiten, ik heb bij zo een specialist mogen werken en daar byzonder veel geleerd.

Deze Polar Soft Shell jas is niet alleen super stijlvol, maar ook nog eens aangenaam warm en voorzien van handige eigenschappen.

Binnenkort verkrijgbaar in de hengelsport winkels.

De Fusion Float is speciaal ontworpen om allerlei dobbers of langere items in op te bergen. De 190 versie is ideaal voor kortere dobbers, zoals vaste hengel dobbers of pellet wagglers. De lange variant is ideaal voor langere waggler dobbers.

Micro Cubes zijn speciaal ontworpen om vaste hengel lijnen perfect uit te loden. Door de speciale vorm zullen de cubes minder snel van de lijn springen dan traditionele ronde loodjes en in combinatie met de zachtheid zullen deze dan ook de lijn niet beschadigen.

Geheel nieuw bij Cresta zijn de ready rigs, kant en klare onderlijnen voor de visserij waarbij het aas gepresenteerd wordt aan een hair. Speciaal voor de visserij met de methodfeeder zijn er de Method rigs. Verkrijgbaar met zowel een easy stop als baitband en met en zonder weerhaak.

Onderlijnen, zelf geknoopt of kant-en-klaar, je wilt ze bij voorkeur overzichtelijk en safe opbergen.

Bekijk de video om de vele voordelen van het MAG STORE SYSTEEM en de MAG STORE STICKS te ontdekken.

Absolute is veruit het bekendste voer uit het Geers Gamma.
Het is ons geweten dat we over dit toplokaas niet veel nieuws meer kunnen vertellen. Het is een lokaas dat gericht is op het vangen van veel- en vooral de grotere vissen

Jij bent echt niet de enige die regelmatig zijn hakensteker, lusmaker of aasnaald kwijt raakt doordat deze in het water is gevallen
Dat is geen probleem meer met de drijvende tools van Preston Innovations!

Geheel nieuw bij Cresta: een reeks kant en klare onderlijnen gebaseerd op de visserij met een hair. Geschikt voor de methodfeeder, vaste stok, pellet waggler en de feedervisserij met hair.

Niet iedereen houdt ervan op een seatbox te zitten. Comfort, een steuntje in de rug of gewoon een relaxte zit, er zijn genoeg redenen om juist voor een feederchair te kiezen.

De naam Hurricane is bij vele vissers bekend. De kenmerkende kruiswikkeling over de delen maakt dat deze hengels beschikken over brute kracht en een parabolische actie die over de gehele lengte van de hengel loopt.

Nieuw bij Cresta

Coated ball weights, speciaal ontwikkeld voor het uitloden van zware dobbermontages zoals bij vlagdobbers, wagglers of stroomdobbers. Door meerdere kogels taps op de lijn te plaatsen ontstaat een mooie en gestroomlijnde loodzetting.


Een montage voor het vissen op afstand is niet moeilijk te knopen. Bekijk nu hoe consultant Frank van der Schaft van Matrix dit doet!


Deze oersterke hengel is speciaal voor het vissen op karpervijvers, ontwikkeld om met het volste vertrouwen grote, sterke vissen te kunnen drillen. Check snel de video!

Consultant Frank van der Schaft legt jullie uit welke 3 knopen hij gebruikt wanneer hij met gevlochten lijnen en een voorslag vist. Bekijk nu hoe hij dit stap voor stap doet.

Verspeel je meer vis door zonder weerhaak te vissen? NEE het heeft juist verschillende voordelen en zeker in combinatie met het X-Safe systeem ben je er zeker van de beste combi voor jezelf en zeker voor het welzijn van de vis te hebben!

Kort geleden is de nieuwe INCEPTION seatbox geïntroduceerd. De lichtgewicht uit onze range boxen. Binnenkort komen daar een aantal nieuwe items bij. 

Na het succes van de Advantor-S, molens speciaal ontworpen met de juiste eigenschappen voor het traditionele feedervissen. Is nu geheel nieuw de Advantor-F. Deze molen is afgestemd voor de dobber visserij of voor de feedervisserij op korte afstand met lichtere hengels.

MTX Ultra 4 Pole, een unieke vaste hengel! Bekijk nu waarom dit een absolute topper is!

De MTX Ultra Pole Biedt duurzaamheid, balans en stijfheid en is exclusief ontwikkeld voor de moderne visserij op commercials.

De langverwachte Window Feeders komen er aan. Afgelopen maandag hebben we ze al in de hand gehad en Peter Urscheler wist ons te vertellen dat ze er afgelopen week in Engeland gigantische afstanden mee hebben gegooid.

Ben jij op zoek naar een nieuwe feeder arm?

Bekijk dan nu de gloednieuwe 3D-R Feeder Arms van Matrix met steunen geschikt voor iedere situatie!

Deze nieuwe Feeder Hooklength Storage Box is gebaseerd op de huidige storage box geschikt voor korte onderlijnen. Speciaal voor lange (feeder) onderlijnen is de Feeder Hooklength Storage box ontworpen.

Bij Frenkies dobbers is nieuw model Lex bij assortiment gekomen
Deze strakke slanke pen met Rohacell lichaam en Carbon onderantenne is uitermate geschikt voor secure visserij.

Pack wordt geleverd met: 5 topkits, een cupping kit, een uni-c, pole protector, luxe foedraal met kokers!!Als topmodel van de 2eX-S range is de S60 zo ontwikkeld dat er een optimale balans ontstaat tussen gewicht en kracht. Daardoor is deze hengel geschikt voor alle manieren van vissen met de vaste stok: zowel voor grote als voor kleine vissen.

Dat de Aventus hengels bijzonder zijn is wel duidelijk, maar wat maakt deze hengels nu echt anders dan de rest?

Een van de unieke eigenschappen is het ZERO90. Dit staat voor een proces waarbij verschillende carbon lagen variërend van 0 tot 90 graden over elkaar heen liggen.

Torque Vaste Hengels

Ontworpen en ontwikkeld voor de veeleisende visserij op karpers in geheel Europa. Gedetailleerde constructie dankzij diverse lagen carbon die kruislings over elkaar liggen. Dit creëert enorm sterke en stugge hengeldelen en zorgt ervoor dat de hengel snel reageert.

Matrix heeft een nieuwe serie molens op de markt gebracht. Deze molens zijn voor een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar.

De ADVANTOR S 6000 molen is afgestemd op de zwaardere feedervisserij. Het elegant en compact design van het huis in combinatie met een  grote spoel geven deze molens de ideale eigenschappen hiervoor. Een ondiepe spoel voorkomt onnodige backing en beperkt dus effectief het gewicht.

Guru Team Seatbox

Na onze eerdere succesvolle samenwerking met Rive hebben wij wederom de handen ineen geslagen om een nieuwe en betaalbare GURU kist te ontwerpen, zonder in te leveren op kwaliteit!

10cm Super Stop Method Rigs GRR009-012

  • Ontworpen voor gebruik met method of pellet feeders
  • Large duurzame X-strong Super Stop
  • Silicone haak sleeves voor verbeterde presentatie

 

 

SLIK Elastic is een revolutionaire serie elastiek die de perfecte hybride is tussen massief en hol elastiek. Het biedt alle voordelen van hol elastiek, maar zonder de kans dat het plat wordt of dat er luchtbellen worden gevormd.

Deze nieuwe toevoeging aan de POWERCARP range is speciaal gemaakt voor het method vissen. Het bevestigingsoogje is naar achter geplaatst, waardoor de lijn bij montage met een ’’knotless knot’’met hair mooi recht van de haaksteel wegloopt.

Deze bead is speciaal gemaakt voor het vissen met een inline methodsysteem. De kop van deze bead valt tegen te rand van de tube aan, terwijl de achterkant erin valt.

De Cresta Carpetition Vaste Hengel serie is afgestemd op de vijvervisserij. De balans en reactiesnelheid van iedere Carpetition stok is ongekend.

Met deze uitbreiding in de Centurion serie voldoet Cresta aan de steeds maar grote wordende vraag naar hengels voor de vijvervisserij op karper. Alle PULL POWER stokken zijn gemaakt op de originele Centurion-mal, waarbij de 3-delige matchkit is vervangen door de een 2-delige pullerkit.

De Matrix catalogus voor 2018 staat online. Deze catalogus staat vol met de nieuwste producten van Matrix. Speciaal voor de wedstrijd- en recreatieve visser!

De Cresta onderlijnopbergdozen zijn speciaal ontwikkeld met het oog op optimaal gebruiksgemak. Door elke store-unit uitneembaar te maken, gaat het plaatsen van een nieuwe geknoopte onderlijn veel sneller, eenvoudiger en dat zonder dat de overige onderlijnen in de weg zitten.

De eerste producten van de veelbelovende 2018 range liggen inmiddels in de schappen van de hengelsportwinkelier. Deze week komen daar de nieuwe molens van Preston bij: de CENTRIS NT!

Horizon XC Class Feeder rods

Horizon XC Class Feeder hengels zijn ontwikkeld als ‘follow up’ van de hoogwaardige S-Class serie. Deze hengels beschikken over ongeëvenaarde drileigenschappen die worden gecombineerd met ultieme werpkracht.

T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Gruppen Angelsport EmlichheimGURU Knowledge is power.