banner de witvisser

Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseSOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.TopdobbersHengelsport en Botenbeurs 2017Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndePreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenMatrixCarpzoomGURU Knowledge is power.

De Identity Accelerate feederhengels van Cresta zijn onderhevig geweest aan een langdurige en intensieve testfase.

Deze bead is speciaal gemaakt voor het vissen met een inline methodsysteem. De kop van deze bead valt tegen te rand van de tube aan, terwijl de achterkant erin valt.

De Matrix Bait Brolly is de perfecte oplossing om aas te beschermen tegen regen of zon. Hij wordt geleverd met een draagarm, zodat de brolly naar eigen voorkeur kan worden gepositioneerd.

De ADVANTOR S Feeder is speciaal voor de feedervisser gemaakt. Een elegant, compact design en een relatief grote spoel geven deze molens de ideale eigenschappen. Een ondiepe spoel voorkomt onnodige backing en beperkt dus het gewicht effectief.

Rond oktober/november zien de eerste producten voor het nieuwe seizoen het levenslicht. Preston Innovations lanceert voor 2018 weer een fantastisch pakket nieuwe en vernieuwde producten.

Matrix heeft een nieuw soort bijzettafel op de mark gebracht. Deze heeft extra voordelen. zie video.

De wintervisserij komt er weer aan. Vaak word er dan op voorns gevist met brood en deeg. Hier kan dan de  De Bread Punch set van Matrix uitkomst bieden. 

Ontworpen door witvislegende Andy Findlay, de Super Pellet Pump biedt een snelle en eenvoudige oplossing voor het voorbereiden van expander pellets;

Voor het nieuwe seizoen is het EVA Luggage pakket uitgebreid met 6 nieuwe modellen. Voor het opbergen van voer, aas, accessoires en netten is het waterdichte en reukloze EVA materiaal ideaal.

Bij het horen van het merk Bag’em denken de meesten aan een vismeel gerelateerd lokvoer.

Niets is minder waar, want ook Bag’em levert lokvoeders waar geen vismeel aan te pas komt.

Preston Innovations heeft feedervissen zeer hoog in het vaandel staan. Bij deze stijl van vissen vormt de lijn op de molen de rechtstreekse verbinding tussen visser en vis.

 

Preston Innovations levert van een complete range aan dobbers en pennen voor het vissen op commercials en karpervijvers die mede ontwikkeld zijn door de Engelse wedstrijdvisser Des Shipp.

Cresta heeft twee nieuwe Blackthorne Feeders op de markt gebracht. De Blackthorne 405 (100 Gr) een nieuwe tussenmaat waarmee je zowel kort al ver mee kan vissen. Ook zijn deze Feeders ideaal om op rivieren te vissen. Mooie allround Hengels.

FeederCompetition heeft zijn assortiment uitgebreid.

Dit, met een aantal accessoires, gemaakt van het welbekende EVA materiaal, die een scala aan mogelijkheden bieden.

 

Een natuurlijke evolutie van het originele Hooklength Retaining System,

deze onderlijnendoos heeft nu een dubbele capaciteit en maakt het je mogelijk om onderlijnen van 150, 200, 250 en 300 mm lang op te bergen

Reflo Fluorocarbon is vrijwel onzichtbaar onder water, waarmee het een perfecte keuze is voor omstandigheden met erg helder water.

EVA Triple Net Bag:

De Triple Net Bag is het beste te omschrijven als zeer ruim. Wij hebben de afmetingen gereduceerd op de plaatsen waar die ruimte niet nodig is. Hierdoor is de bag gemakkelijker te dragen, maar is er genoeg ruimte voor het bewaren van drie leef- en landingsnetten.

 

 

  • 100% waterproof
  • Ultra-duurzaam EVA materiaal
  • Hitte gesealde naden om lekken te voorkomen
  • Ontworpen voor 3 leefnetten plus landingsnetten
  • Compacte vorm voor gemakkelijk transport
  • Verstelbare draagriem
  • L60cm x H50cm x B25cm

 

 

 

 

Het nieuwste unieke model van Topdobbers is de mk70
Deze zeer goed afgewerkte dobber is uitgevoerd met verwisselbare antenne en heeft ook lijndoorvoer door het lichaam.

Super Sweet is een zoet ruikende en smakende bodemaas. De fijne korrel van de snelwerkende mix nodigt alle vissen uit om in een korte tijd naar de voederplek te komen. 

Visorate is de naam van deze nieuwe gevlochten lijn die speciaal door Cresta is ontwikkeld voor het feedervissen. Deze lijn is gevlochten uit 8 strengen en hierdoor is deze lijn praktisch rond. De gebruikte vezels hebben een hoge slijtvast heid is is dan ook zeer geschikt voor langdurig gebruik.

CRESTA Hollow Elastic

Dit hoogwaardig en slijtvast elastiek bezit een holle kern waardoor het rekpercentage ten opzichte van conventioneel elastiek veel groter is. De mee rekkende buitenmantel is voorzien van een opvallende kleur, zodat de zwemrichting van een gehaakte vis goed zichtbaar is. Ook is hieraan de diameter te herkennen.

Snel en gemakkelijk kunnen schakelen tijdens het vissen is belangrijk. Omstandigheden blijven nu eenmaal niet continu het zelfde. Vissen azen minder, of juist beter, er steekt meer wind op...er kunnen tal van redenen zijn waardoor je iets in je opzet dient te wijzigen. Om geen efficiënte vistijd te verliezen, zou je moeten kunnen veranderen zonder je montage af te breken.

Het Engelse bedrijf MAP staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige kwaliteit produkten.

Ze hebben groot assortiment produkten voor het vissen op vijvers en commercials.Zo ook de range met MAP dobbers.

Nieuw product – Bij Preston Innovations wordt het hele jaar door gewerkt aan nieuwe producten om de veeleisende visser te voorzien van de beste spullen op de markt. Een nieuwe lijn kun je uiteraard niet zomaar uit het niets in de markt zetten.

Hoe handig is het tegenwoordig om van systeem te wissellen bij het Method vissen.

Arjan Klop laat zien hoe u dit doet en wat de voordelen zijn van deze systemen.

De Method Feeder voertjes van CarpZoom zijn al een paar jaar verkrijgbaar en hebben door de jaren heen hun vangkracht al bewezen.

Nieuw voor deze voertjes is, dat de structuur iets is aangepast, dit, door de samenstelling iets fijner te maken.

De nieuwe catalogus van VGB Baitfactory is nu beschikbaar en staat online.

Verpa groundbaits is een groothandel in vislokvoeders en benodigdheden. Wij zijn een bedrijf waar service en kwaliteit in een hoog vaandel staat. Wij maken geen compromissen met onze ingrediënten, onze produkten worden vanaf de samenstelling (mixen en verpakken), direkt vervoerd naar de winkeliers om de versheid te garanderen.

CRESTA Modular Hooklength Box system.

Het gemakkelijk, overzichtelijk en veilig opbergen van je onderlijnen is met het CRESTA Modular Hooklength Box System nu voor iedereen binnen handbereik. Check de video voor de exacte details.

Onbekend maakt misschien wel onbemind..

Feedervissers op het continent gebruiken voerkorven in alle maten en gewichten die denkbaar zijn.Dit betreft  in vrijwel alle gevallen zogenaamde 'open end' feeders, korfjes waarbij de inhoud ingeklemd wordt tussen propjes grondvoer. 

Ook CarpZoom heeft onder de naam van Feeder Competition heel wat aanbouw accessoires voor zitkoffers,

feeder- en karperstoelen in het assortiment. Dit, met een uniek snelkoppel systeem.

De keuze van kampioenen! De zwarte Dutch Master feederhengels zijn al jaren een begrip en behoren tot de meest toonaangevende hengels op de markt. Talloze wedstrijdvissers weten de werp- en drileigenschappen te waarderen.

Er zijn veel soorten lijnen op de markt. Voor elke soort visserij is er wel een lijn. Het is belangrijk welke lijn je gebruikt.

De juiste keuze wat lijn betreft is ook voor de method visserij erg belangrijk. In deze video wordt uitgelegd waar je op moet letten en welke lijn hiervoor geschikt is.

Het assortiment voer, pellets, liquids en andere voer- en aasbenodigdheden van het Engelse Sonubaits was al indrukwekkend te noemen. Toch zijn er net voor aanvang van het nieuwe visseizoen weer een aantal interessante producten aan toegevoegd.

Veel vissers hebben vaak moeite met het maken van een voorslag. De knoop niet goed of hij schiet weer los enz. 

In deze video laat Arjan Klop zien hoe je simpel een sterke voorslag maakt met een kleine knoop.

De Frenzee Match + serie, de nieuwe serie Feeder en Match hengels met een echte +.

Deze serie is geplaatst tussen het Match pro en Precision segment. Scherpe prijs en een super waar voor je geld gevoel is wat deze hengels je bieden.  De maten zijn anders dan de reguliere opbouw in de serie.

DEZE LEEFNETTEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN GROEN EN BLAUW.
NU OOK BEPERKT LEVERBAAR IN ROOD EN ZWARTMET VERBETERDE BLOKKEN WAAR HET DRAAD EIND NU
HELEMAAL DOOR HEEN GAAT

 

Twee briljante rollers; groter formaat en betere prestaties. Vissen met de vaste hengel is efficiënter dan ooit.

Matrix Freeflow Standard Pole roller GRO001 

Matrix heeft een handig en nieuw systeem op de markt om in een paar simpele stappen je kist om te bouwen voor transport. Ideaal voor locatie's waar je een eind moet lopen. Kijk de video om te zien hoe simpel het werkt.

Op de afdeling productontwikkeling van het Engelse Preston Innovations zit men niet stil. Nieuwe en innovatieve producten volgen elkaar dankzij een team van experts in de hengelsport in rap tempo op. Zo ook op het gebied van voerkorfjes, oftewel feeders zoals men in Engeland zegt.

 

Nieuw in het assortiment van Preston Innovations is deze hoogst veelzijdige tray. De Slimline Tray is feitelijk ontwikkeld om als extra tafeltje te fungeren naast de sidetray(s) die als aastafel naast de visser gepositioneerd worden.

Shads lijken steeds populairder te worden. Logisch eigenlijk. Ze zijn goedkoper, voelen levensecht aan en de actie is is de meeste gevallen waanzinnig. Ook is dit stukje kunstaas op vele manieren in te zetten. Zo kun je dit rubberen aasje gebruiken bij het dropshotten, verticalen, trollend of werpend vissen. 

MATRIX Fresh ThinkingWij heten u van harte welkom in de Matrix catalogus 2017,  met de nieuwste en mooiste producten. Het jaar 2016 was een bijzonder jaar voor Matrix, want onze populariteit bereikte nieuwe hoogten in geheel Europa.

Cresta heeft een nieuwe serie hengels ontworpen namelijk De Cresta Centurion. Deze hengels zijn geschikt voor elke visser. 

De Centurion-serie is ontworpen voor de visser die op zoek is naar een allround inzetbare vaste stok. Strak en goed in balans voor een secure visserij op witvis, maar tegelijkertijd sterk genoeg voor de vijvervisserij op karper met elastiek.

Vele vissers vissen al met de korven van Cresta. De korven van Cresta zijn voor elk type water beschikbaar.

Matrix heeft is weer druk bezig op de markt ook zijn ze weer actief geweest om de vissers te voorzien van confort zoals met de nieuwe Feeder Seat.

De nieuwe Matrix Feeder Seat biedt optimaal comfort tijdens het vissen en combineert dat met het praktische ontwerp van de Matrix zitkisten.


Deze Crumb zinkt en drijf niet weg zodat de vis er niet achter aan kunt gaan.
Het zijn ook matte kleuren !!!!!! Omdat wij van mening zijn dat Fluo kleuren de vis afschrikt.

Hele handige houder voor de cupping kit. Met deze houder heb je de cupping kit altijd bij de hand en het is met name handig om met één hand uw wormen te knippen of ander aas in de cup te doen, terwijl je met de andere hand de hengel kunt blijven vasthouden.

Met de Cresta 2 piece compress method mould wordt het voer zeer vast op de feeder gedrukt, maar is toch gemakkelijk los te halen.

Hoe eenvoudig en snel dit werkt wordt in deze video uitgelegd.

De eerste hengel in de nieuwe Centurion Serie is C400 competition.

Deze vaste stok met telescopische top en oversteekverbindingen is verkrijgbaar op zowel 10m als 11.5m. Beide hengels worden standaard geleverd met een mono-extension op het handdeel.

Vaak als je in een hengelsportzaak rond kijkt zie je veel over het hoofd. Vaak kom je thuis en denk je oh dat ben ik vergeten of dat heb ik niet geweten dat dat er was.

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.TopdobbersWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.LASEBOHengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.CarpzoomGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport en Botenbeurs 2017

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunVoordeelset: 2 stuks S-WimmerKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’BeetmelderWalter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferViskoffer met plateau