Skip to main content

Shimano Twin power

Al meer dan 30 jaar staat de naam Twin Power te boek als dé molen met onbetwistbare betrouwbaarheid en kracht.
Dankzij de toepassing van ultralicht en superstijf aluminium in de body en rotor, plus onze nieuwste en meest geavanceerde gearing technologie, is dit een molen waarop je volledig kunt vertrouwen in elke situatie.
 
Shimano Twin power
 
Terwijl andere molens soms gewicht opofferen voor kracht, of andersom, biedt de Twin Power FE het beste van twee werelden in één. Je kunt kiezen uit een groot aantal formaten, van de kleine 2000 tot de krachtige 5000.
Uitgerust met de nieuwste HAGANE technologie, inclusief HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II en Silent Drive, profiteert de Twin Power FE ook van drie exclusieve ‘INFINITY’ technologieën (INFINITYLOOP, INFINITYXROSS, INFINITY DRIVE)
 
Tijdens de dril, geeft de ongeëvenaarde Duracross Drag een vertrouwen dat je zelden ervaart. Om ver te kunnen werpen, profiteer je maximaal van de toevoeging van de geavanceerde Long Stoke AR-C spoel combinatie, die bewezen heeft de werpafstand en nauwkeurigheid te vergroten, en een onberispelijke lijnligging dankzij de Slow Oscillation van INFINITYLOOP.
 
 
Dankzij de Anti-Twist Fin heb je geen speling in de lijn tussen de lijnrol en de spoel tijdens het vissen met stop en go technieken waardoor je vanaf nu geen lussen gooit.
Kies voor de Twin Power en ervaar één van de beste molens die de viswereld te bieden heeft.
 
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser