banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeMatrixHengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenCarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.LASEBOWormenkwekerij WassePreston Innovations.

Vandaag weer eens een keer met Gesienus op pad! Gesienus is als vrijwilliger zeer actief betrokken bij de hengelsport in Groningen en Drenthe. Onder andere als vismeester komt hij op vele basisscholen in de regio om de kids de (vaak) eerste beginselen van het vissen te leren.

P1020039_640x480Om half negen hadden we afgesproken bij de trailerhelling. Ik had de boot al in het water en de motor liep al warm te draaien toen mijn gast arriveerde.  We hadden er zin in en de voorspelde regen zou bij ons geen roet in het eten gooien. Het water gaf hele andere signalen helaas. Het was net bruine bonensoep. En met dat gegeven besloten we om de bebouwing van de stad achter ons te laten en daar ons geluk te beproeven. Het water was net buiten de stad inderdaad een stuk helderder en ook de aanbeten kwamen nagenoeg gelijk om de hoek kijken.

Ook mijn gast wist zijn visje te vangen. Vaak hoe kleiner de exemplaren zijn hoe wilder ze om zich heen bijten. Deze snoek kreeg bij Gesienus in ieder geval geen kans.

P1020053_640x480P1020038_640x480

Verder kwam in de middag de regen met bakken uit de hemel echter was dat voor ons geen teken om op te geven. We gaan gewoon door! Ondertussen gezellig bijpratend en genieten van een bak erwtensoep (snert) en een lekkere stuk droge worst die Gesienus had meegenomen.

P1020042_640x480

Zo tegen een uur of 3 besloten we weer langzaam terug te varen naar de trailerhelling. Op de terugweg helaas nog een, waarschijnlijk, flinke dame verspeelt. Al met al een gezellige dag achter de rug mét (veel kleine) vis in de boot.  Echter het gezegde is niet voor niets; wie het kleine niet eert… En dat is wat we vandaag gedaan hebben. Gesienus komt van het voorjaar nog eens terug, ik kijk er nu al naar uit!

Op naar een volgende visdag!

 

 

Wormenkwekerij WasseTopdobbersHengelsport SappemeerLASEBODe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixCarpzoomHengelsport en Botenbeurs 2017SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.

Verkoop & Aanbiedingen

Elektrische kar voor je viskofferDriepoot-HengelsteunBeetmelderWalter medium float matchhengelVoordeelset: 2 stuks S-WimmerKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Viskoffer met plateau