banner de witvisser

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeMatrixCarpzoomHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Topdobbers

De eerste twee visdagen met Marchel en Mikey op pad. Dit verslag is van visdag 1. De visdag begint om een uur of zeven. De snoeken zijn heel erg los vandaag, dat merken we al snel. Na twee minuten hangt de eerste vis al aan mijn kunstaas en gedurende de dag door gaat dit heel snel door. 

We vangen een totaal van 37 (!) snoeken, waarvan verschillende dubbels. Zo gebeurd het een aantal keren tijdens het drillen van een vis dat een andere snoek een ander aasje pakt wat even wordt ingeworpen. Erg leuk natuurlijk, helemaal als de ene 95 centimeter is en de andere net over de meter. Ook vangt Mikey zijn nieuwe PR snoek van 109 centimeter! Een dag om nooit meer te vergeten. Uiteraard waren er ook de bekende missers en snoeken die los schoten van het kunstaas. Op een dag met aantallen heb je dat logischerwijs meestal vaker dan op een dag met minder vissen. Ik denk dat het nog best voorzichtig is al ik zeg dat we zeker zestig vissen hadden kunnen vangen, ongelofelijk. 

Al het kunstaas wat we aan de speld deden ving eigenlijk wel vandaag maar de toppers waren toch wel de Salmo Fatso 10 en de Spro Proptail. Helaas zijn er weer twee Proptails naar de knoppen, de staart breekt heel snel af. Jammer genoeg wordt het ding niet meer gemaakt. De drie grootste vissen, die ik al eerder heb genoemd, werden gevangen door Marchel en Mikey, de grootste van mijzelf was vandaag ergens in de tachtig. Maar dat zou de visdag erna helemaal goed komen...

Hier wat foto's van deze prachtige dag waarvan wij denken dat het gevangen aantal snoeken moeilijk te overtreffen zal zijn, hoewel, dat dachten we vorig jaar September ook toen we er precies dertig vingen. 

Mooi begin van de dag. Visje op de Lucky Perch.


Tachtiger op de Fatso 10.

Mooie snoek voor Mikey.

Marchel met een leuke vis, van dit formaat vingen we er veel.

Nieuw PR voor Mikey! 1 meter 9.

Tegen de negentig.

95 centimeter snoek voor Marchel op de Fatso, tegelijk vangt Mikey een prachtvis van net over de meter.

Een oude bekende.

 

Al vingen we ze overal wel, veel snoek lag bij planten en struiken in de oever.

Vis op een rood – witte Bulldawg.

Eén van de laatsten vandaag, op een vangerig kleurtje van Salmo.

Snoekgroeten,

Arie van Heteren.

Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CarpzoomTopdobbersMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.