banner de witvisser

SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeMatrixHengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenCarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.LASEBOWormenkwekerij WassePreston Innovations.

Snoekerijen nummer 118, dikker en breder dan ooit!!!

Vanaf 31 mei zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 118 met deze keer wel een heel mooie primeur. Ons blad wordt met maar liefst 12 pagina’s uitgebreid. 25% dikker dus en ook nog eens iets breder zodat er meer ruimte voor mooie artikelen ontstaat. Deze verruiming is niet eenmalig, want voortaan zal elk nummer 60 pagina’s dik zijn!

De inhoud van dit nummer is ook weer zeer de moeite waard om te lezen. Je vindt o.a. een uitgebreide review van de prachtige Mac Adventure boot van Mac Fishing, een onderbouwd artikel over de effecten op snoek als je erop vist in de warme zomermaanden en een schitterende bijdrage over het vissen met topwaters. Ook een prachtig artikel over het vissen in de polder door Robert-Paul Wolters en nog veel meer interessante artikelen en verenigingsnieuws.

Ook onze zeer succesvolle ledenactie “Gratis vissen met een visgids” heeft weer een plek in dit magazine. En wat voor een plek? Dit keer maak je kans op een dag vissen met Bertus Rozemeijer. Meer informatie over de Visgids-actie en natuurlijk nog veel meer leuke dingen en artikelen tref je in Snoekerijen 118 aan.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of extra beeldmateriaal kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wormenkwekerij WasseTopdobbersHengelsport SappemeerLASEBODe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixCarpzoomHengelsport en Botenbeurs 2017SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport Hennie Kruidenier.

Verkoop & Aanbiedingen

Elektrische kar voor je viskofferDriepoot-HengelsteunBeetmelderWalter medium float matchhengelVoordeelset: 2 stuks S-WimmerKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Viskoffer met plateau