banner de witvisser

LASEBOHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.CarpzoomWormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerTopdobbersGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.

Snoekerijen nummer 118, dikker en breder dan ooit!!!

Vanaf 31 mei zal het nieuwste nummer van het verenigingsblad “Snoekerijen” van de Snoekstudiegroep weer bij haar leden in de bus vallen. Nummer 118 met deze keer wel een heel mooie primeur. Ons blad wordt met maar liefst 12 pagina’s uitgebreid. 25% dikker dus en ook nog eens iets breder zodat er meer ruimte voor mooie artikelen ontstaat. Deze verruiming is niet eenmalig, want voortaan zal elk nummer 60 pagina’s dik zijn!

De inhoud van dit nummer is ook weer zeer de moeite waard om te lezen. Je vindt o.a. een uitgebreide review van de prachtige Mac Adventure boot van Mac Fishing, een onderbouwd artikel over de effecten op snoek als je erop vist in de warme zomermaanden en een schitterende bijdrage over het vissen met topwaters. Ook een prachtig artikel over het vissen in de polder door Robert-Paul Wolters en nog veel meer interessante artikelen en verenigingsnieuws.

Ook onze zeer succesvolle ledenactie “Gratis vissen met een visgids” heeft weer een plek in dit magazine. En wat voor een plek? Dit keer maak je kans op een dag vissen met Bertus Rozemeijer. Meer informatie over de Visgids-actie en natuurlijk nog veel meer leuke dingen en artikelen tref je in Snoekerijen 118 aan.

Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Snoekerijen goed in de gaten houdt en meld je snel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt! Zie verder www.snoekstudiegroep.nl

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:

Voor meer informatie en/of extra beeldmateriaal kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenPreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.LASEBOHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseTopdobbersCarpzoomMatrixSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunVoordeelset: 2 stuks S-WimmerBeetmelderWalter medium float matchhengelViskoffer met plateauKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Elektrische kar voor je viskoffer