banner de witvisser

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CarpzoomTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - Cresta

Meer dan duizend karpers uitgezet in visvijver

 

 

Woensdagmiddag zijn meer dan duizend karpers uitgezet in visvijver De Huif in Lelystad. Dat is volgens eigenaar Tom Bremer nog niet eerder voorgekomen in Nederland. 

De vissen komen uit België omdat er in Nederland geen kweker is die de karpers in zulke grote hoeveelheden kan leveren. 

Meer dan duizend karpers uitgezet in visvijver

 

 

 

 

 

De Huif is druk bezig met uitbreiding. Zo zijn er zes extra visvijvers aangelegd die vanaf april open zijn. Liefhebbers kunnen vanaf dan de karpers gaan vangen. Wel zijn ze verplicht om de vis weer terug te gooien.

 

(bron http://www.omroepflevoland.nl/)

Preston Innovations.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeTopdobbersMatrixCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.