banner de witvisser

MatrixHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeCarpzoomT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseLASEBOVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaTopdobbersHengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.

Als er iemand tot de ‘Oude Rotten” in het vak behoord en dan uiteraard in de meest respectvolle zin van het woord, dan is het wel Piet Vogel. In het geval van Piet is de naam ‘Oude Rotte’ misschien beter op zijn plaats, want een echte Amsterdammer heeft nog nooit van een ‘n’ aan het einde van een woord gehoord. Als ervaren karpervisser heeft Piet met zijn visserij en innovatieve producten onder de labels van PB Products en later Rig Solutions meer dan eens geschiedenis geschreven. Veel van zijn producten en technieken worden vandaag de dag nog steeds gebruikt en vormen voor vele karpervissers de basis van hun plan van aanpak. De sympathieke Amsterdammer kreeg onlangs bezoek van Wesley Smits en nam hem mee terug in tijd, daar waar het voor Piet allemaal begon.

{youtube}XqFyvVy224s{/youtube}

Piet Vogel is een ervaren karpervisser die de klappen van zweep ondertussen wel kent. Hij behoord tot de 'oude rotten'' in het vak. Wesley Smits bezoekt hem en gaat samen met Piet terug in tijd. Lees het hele artikel in Karper 82.

(bron www.karpervissen.nl)

 

TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenLASEBOVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Wormenkwekerij WasseCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerMatrixSOLITH Fish - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeCarpzoom

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunElektrische kar voor je viskofferBeetmelderVoordeelset: 2 stuks S-WimmerWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Viskoffer met plateau