banner de witvisser

Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerTopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.LASEBOHengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.MatrixT Wisentbos DrontenCarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport en Botenbeurs 2017GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - Cresta

Als er iemand tot de ‘Oude Rotten” in het vak behoord en dan uiteraard in de meest respectvolle zin van het woord, dan is het wel Piet Vogel. In het geval van Piet is de naam ‘Oude Rotte’ misschien beter op zijn plaats, want een echte Amsterdammer heeft nog nooit van een ‘n’ aan het einde van een woord gehoord. Als ervaren karpervisser heeft Piet met zijn visserij en innovatieve producten onder de labels van PB Products en later Rig Solutions meer dan eens geschiedenis geschreven. Veel van zijn producten en technieken worden vandaag de dag nog steeds gebruikt en vormen voor vele karpervissers de basis van hun plan van aanpak. De sympathieke Amsterdammer kreeg onlangs bezoek van Wesley Smits en nam hem mee terug in tijd, daar waar het voor Piet allemaal begon.

{youtube}XqFyvVy224s{/youtube}

Piet Vogel is een ervaren karpervisser die de klappen van zweep ondertussen wel kent. Hij behoord tot de 'oude rotten'' in het vak. Wesley Smits bezoekt hem en gaat samen met Piet terug in tijd. Lees het hele artikel in Karper 82.

(bron www.karpervissen.nl)

 

De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerLASEBOMatrixSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeHengelsport en Botenbeurs 2017Preston Innovations.

Verkoop & Aanbiedingen

Viskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-WimmerBeetmelderElektrische kar voor je viskofferKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Driepoot-HengelsteunWalter medium float matchhengel