banner de witvisser

GURU Knowledge is power.TopdobbersCarpzoomMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.LASEBOSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij Wasse

Beste vissers,

Nu de eerste nachtvorst zich heeft laten zien, begint voor de meeste onder ons het einde van het Commercial carp seizoen toch echt in het zicht te komen.

Hier en daar wordt nog een wedstrijd gevist, maar dat is voor de echte die-hards onder ons die zich er toch nog niet bij neer willen leggen. Voor ons is dit een mooie tijd om te kijken wat we voor het seizoen 2015 kunnen organiseren. Na het succes van het Voorhuis Hengelsport commercial festival afgelopen jaar en de Twin Battle cup, hebben we besloten deze wedstrijden voor 2015 weer op de kalender te plaatsen. Tijdens het festival zal er drie dagen achter elkaar gevist gaan worden op Visvijver de Vossekuil in Nijnsel en op carp fishery het Mun in Appeltern, degene met het mist aantal punten na drie dagen is winnaar. De hoofdprijs van deze wedstrijd zal bij volle bezetting €1000,- bedragen, verder zal al het inschrijfgeld in de vorm van geldprijzen worden uitgekeerd. In de bijlage staat alles over het Voorhuis hengelsport festival en de Twin Battle cup beschreven, lijkt het je leuk om aan de 2e editie van het Voorhuis hengelsport Commercial carp festival of Voorhuis hengelsport Twin Battle cup mee te doen schrijf je dan nu in, want vol is vol max 45 deelnemers bij het Voorhuis Commercial festival en 18 koppels bij de Voorhuis hengelsport Twin Battle Cup. Deelname gebeurd op volgorde van inschrijven.

Voor degene die nog wedstrijden voor de boeg hebben in ieder geval veel succes gewenst, voor de rest tot volgend jaar.

Met vriendelijke groet,

Jorg Dekkers & Jochem Postulart

Kijk in de kalender voor meer informatie over deze wedstrijden

 

 

 

 

 

Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeMatrixHengelsport SappemeerTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.LASEBOVerpa-Geers Groundbaits.

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunBeetmelderWalter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Viskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer