banner de witvisser

GURU Knowledge is power.TopdobbersCarpzoomMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.LASEBOSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij Wasse

Na drie jaren samenwerking met Sportvisserij Nederland is in goed overleg besloten dat de Nationale Topcompetitie Karpervissen met ingang van 2015 zelfstandig wordt georganiseerd door De Karper Sportvisserij Nederland ( De KSN ).

Koppels die het afgelopen jaar aan de competitie hebben deelgenomen kunnen zich vanaf vandaag inschrijven voor het nieuwe seizoen. Nieuwe deelnemers kunnen zich vanaf 21 januari 2015 inschrijven.

De TC Karper 2015 bestaat net als in voorgaande jaren uit een serie van vier wedstrijden. Voor de eindklassering tellen alleen de drie beste wedstrijdresultaten mee. Voor 2015 zijn de volgende data en wateren vastgelegd:

  • 1e TC Karper wedstrijd: Vr. 1, Za. 2 en Zo. 3 mei Borgerswold, Veendam
  • 2e TC Karper wedstrijd: Vr. 19, Za. 20 en Zo. 21 juni Lage vaart, Almere (Trekweg)
  • 3e TC Karper wedstrijd: Vr. 11, Za. 12 en Zo. 13 september Vlietland, Leidschendam
  • 4e TC Karper wedstrijd: Vr. 30, Za. 31 okt. en Zo. 1 november Otheense Kreek, Terneuzen


Podium TC Karper 2014

Aan de TC Karper 2015 kunnen maximaal 33 koppels meedoen, waarvan vijf koppels automatisch zijn geplaatst als afgevaardigden van (media-)partners. Er kunnen zich dus 28 koppels inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt € 495,- per koppel en daarmee is men automatisch lid van De KSN.

De koppels die in 2014 deelnamen aan De TC Karper zijn verzekerd van deelname, mits zij uiterlijk op woensdag 20 januari zijn ingeschreven en het inschrijfgeld hebben voldaan. Donderdag 21 januari 2015 om 12:00 uur opent de inschrijving voor de overige deelnemers via www.deksn.nl

Tijdens De TC Karper 2015 is in totaal ruim € 14.000,- aan hengelsportmateriaal, hengelsportreizen en contanten te winnen. Hieronder zijn maar liefst zes tickets voor The Dutch World Carp Classic Qualifier 2016. Via de TC Karper 2015 en The Dutch World Carp Classic Qualifier 2016 is er een goede kans op deelname aan de World Carp Classic in 2016.

De drie koppels die Nederland in 2016 op het Wereldkampioenschap Karpervissen te Bosnië vertegenwoordigen zullen - conform het selectiebeleid van Sportvisserij Nederland - door de bondscoach karper (Michel Hollaar) uit de eerste vijftien koppels van De TC Karper 2015 worden geselecteerd.

De TC Karper 2015 wordt georganiseerd door De KSN, logistiek ondersteund door Sportvisserij Nederland. Met Carp Connections, Pro Line Carp Products, het Wellant College, De Karper, het VISblad, VIPmedia (Karper en Beet), Spiegelmagazine en Karperwereld Online is een samenwerkingsovereenkomst aangegaan om De TC Karper tot een succes te maken. In de komende maanden wordt het aantal partners naar verwachting verder uitgebreid.

 

Bron: De KSN

 

 

Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeMatrixHengelsport SappemeerTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.LASEBOVerpa-Geers Groundbaits.

Verkoop & Aanbiedingen

Driepoot-HengelsteunBeetmelderWalter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Viskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer