banner de witvisser

Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaMatrixVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.GURU Knowledge is power.Preston Innovations.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Carpzoom

Deze zaterdag werd er gevist in het Zwartewater te Hasselt.
Er stond een sterke stroming in het water, dus er moest zwaar worden gevist. Voor de feeder vissers volstond een voerkorf van 60 naar 100 gram om op afstand en op de plaats te houden.
De vangst verwachting op deze mooie vislocatie was zeer groot.
Maar wat je ook deed of ondernam de vis wouden slecht bijten.
De keuze om met de feeder te vissen gaf de doorslag. Want je kon je haas aanbieding met je voerkorf op de plaats houden in de sterke stroming. Grote winnaar was deze dag de jongste deelnemer(jeugd) Erik Kleinlugtenbeld. (3 geweldige Brasems). 2.Johannes Woudsma. 3. Otto Boerstra.
OP DE FOTO 1. Erik met opa Herman Schaap. 2. Onze penningmeester Dick in relaxte actie.

(bron Hsv de Karper)

De Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.MatrixT Wisentbos DrontenPreston Innovations.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.TopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.