banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerLASEBOHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CarpzoomMatrixHengelsport en Botenbeurs 2017SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseHengelsport Hennie Kruidenier.

Voor de 12e en al weer laatste aflevering van de nieuwe serie Vis TV 2014, komende zondag 18 mei om 9.30 uur op RTL-7, vissen Ed en Marco op karper in een sierwater in Lelystad.

Water zoals je dat overal in parken en woonwijken van steden en dorpen kunt vinden en stevig is begroeid met gele plomp en waterlelies. Water waar ook altijd karper leeft, maar dat vanwege de plantenrijkdom bijzonder moeilijk te bevissen is. Zeker in ze zomermaanden en zeker als je dat met de pen of met werplood denkt te kunnen doen.

Daarom heeft ons duo gekozen voor drijvende hondenbrokken die met een handig worpje met de lange zachte karperhengels prachtig in de openingen tussen de grote groene bladeren gepresenteerd kunnen worden. Karpers zijn immers verzot op dit soort brokken. Vooral als ze van te voren rijkelijk worden gevoerd en e vissen er aan gewend zijn.

Terwijl de ochtend nog maar net is begonnen en diverse naar brokken happende karpers tussen de plompenbladen zijn te zien, werpen Ed en Marco hun aas er precies tussen en kan het feest beginnen.

Vis TV kun je ondanks dat dit de laatste van de nieuwe serie is gewoon elke zondag om 9.30 uur blijven zien. Vanaf volgende week zondag 25 mei start RTL-7 namelijk met het weer wekelijks herhalen van de serie, te beginnen met de regenboogforellen van Geestmerambacht.

Bekijk alvast de promo:

{youtube}8PvYodPXz64{/youtube}

 

MatrixWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.LASEBOCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeCarpzoomSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.Preston Innovations.TopdobbersHengelsport en Botenbeurs 2017Hengelsport Hennie Kruidenier.

Verkoop & Aanbiedingen

Viskoffer met plateauElektrische kar voor je viskofferWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Voordeelset: 2 stuks S-WimmerBeetmelderDriepoot-Hengelsteun