banner de witvisser

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Verpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CarpzoomTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - Cresta

Ik begin het nieuwe karperseizoen niet zo als gepland. Vaak lopen sessies niet lekker. Ik vang 1 visje of soms helemaal niets…In het begin van het jaar had ik 3 blanks achter elkaar, naar mijn mening deed ik dus iets verkeerd.

 

 

Ook al was het water iets aan de koude kant, meestal hoor ik dan toch wel een aanbeet te forceren. Ik beviste niet eens moeilijke wateren, daar kon het dus ook niet aan liggen. Ik vis normaal met bodemrigs. Vaak ontweek ik het gebruiken van een pop-up rig. Ik had dit wel eens vaker gedaan alleen ik kreeg er gewoon geen vertrouwen in. Dit jaar moest dat gewoon wel gebeuren. Na een lange tijd niet te kunnen vissen kon ik dan eindelijk weer eens een sessie doen in de maand maart.

Ik had van te voren al wat rigs geknoopt. 1 hengel moest en zou met de vertrouwde bodemrig en dan de andere hengel met de pop-up rig. Na 5 minuten liep de eerste hengel al af, de pop-up rig! Stom verbaasd stond ik te kijken, dit had ik niet verwacht! 3 uur later liep dezelfde hengel weer af. Ik besloot om aan die andere hengel ook een pop-up rig te hangen. In totaal wist ik 3 vissen te vangen dit was voor mij weer een van de betere sessies. Door de veranderingen wat ik nu dus steeds vaker doe, merk ik dat mijn vangsten verbeteren.

Probeer dit ook eens! Stap van het vertrouwde af en experimenteer!

(bron www.carpcrossing.com)

Preston Innovations.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport SappemeerHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeTopdobbersMatrixCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.De Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.