banner de witvisser

Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.CarpzoomTopdobbersDe Graankorrel Oude Pekela.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Hengelsport Sappemeer

Ik begin het nieuwe karperseizoen niet zo als gepland. Vaak lopen sessies niet lekker. Ik vang 1 visje of soms helemaal niets…In het begin van het jaar had ik 3 blanks achter elkaar, naar mijn mening deed ik dus iets verkeerd.

 

 

Ook al was het water iets aan de koude kant, meestal hoor ik dan toch wel een aanbeet te forceren. Ik beviste niet eens moeilijke wateren, daar kon het dus ook niet aan liggen. Ik vis normaal met bodemrigs. Vaak ontweek ik het gebruiken van een pop-up rig. Ik had dit wel eens vaker gedaan alleen ik kreeg er gewoon geen vertrouwen in. Dit jaar moest dat gewoon wel gebeuren. Na een lange tijd niet te kunnen vissen kon ik dan eindelijk weer eens een sessie doen in de maand maart.

Ik had van te voren al wat rigs geknoopt. 1 hengel moest en zou met de vertrouwde bodemrig en dan de andere hengel met de pop-up rig. Na 5 minuten liep de eerste hengel al af, de pop-up rig! Stom verbaasd stond ik te kijken, dit had ik niet verwacht! 3 uur later liep dezelfde hengel weer af. Ik besloot om aan die andere hengel ook een pop-up rig te hangen. In totaal wist ik 3 vissen te vangen dit was voor mij weer een van de betere sessies. Door de veranderingen wat ik nu dus steeds vaker doe, merk ik dat mijn vangsten verbeteren.

Probeer dit ook eens! Stap van het vertrouwde af en experimenteer!

(bron www.carpcrossing.com)

De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeTopdobbersHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.MatrixSOLITH Fish - Cresta