banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017CarpzoomPreston Innovations.Hengelsport SappemeerTopdobbersSOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos DrontenLASEBOGURU Knowledge is power.Matrix

Goede vangsten verwacht bij start Topcompetitie Karpervissen 2014Vrijdag 2 mei start de Nationale Topcompetitie Karpervissen aan de Lage Vaart te Almere. In deze reeks van vier 40-uurs wedstrijden strijden 20 koppels voor de drie plekken in het nationale team dat deelneemt aan het WK Karpervissen 2015 dat in Spanje zal worden gehouden. Zondag 4 mei om 10.00 uur wordt het eerste klassement opgemaakt.

Na een voorbereidingstijd van twee uur, start de eerste wedstrijd van de Nationale Topcompetitie Karpervissen 2014 om 18.00 uur. In de daarop volgende 40 uur zullen de deelnemers alles uit de kast halen om de karpers van de Lage Vaart aan de schubben te komen. Die zwemmen er voldoende, want dit water kent een uitstekend karperbestand – zo werden hier tijdens de wedstrijd van vorig jaar maar liefst 44 karpers gevangen.

Ook de overall winnaars van vorig jaar Wim en Peter Molendijk zullen dit jaar hun titel verdedigen en worden samen met de nummers twee en drie van 2013, John de Geus/Jeroen van der Heijden en Dennis Nijland/Bjorn Wender, afgevaardigd naar het WK Karpervissen 2014.

Welke tactiek de winnende wordt, zal aan het eind van de zondagochtend in het Almeersch Hippisch Centrum aan de Trekweg in Almere blijken. Uiteraard is het publiek tijdens de wedstrijd ook welkom langs de Lage Vaart, aan de Trekwegzijde tussen de Vaartplas en de Lepelaarstocht. Ook op Twitter en Facebook zullen de verrichtingen van de diverse teams te volgen zijn. Het belooft weer een spannende wedstrijd te worden.

De Nationale Topcompetitie Karpervissen georganiseerd door Sportvisserij Nederland en De Karper Sportvisserij Nederland. De andere drie wedstrijden vinden plaats in het Borgerswold bij Veendam (13-15 juni) de Otheense Kreek bij Terneuzen (19-21 september), en tenslotte nogmaals in de Lage Vaart bij Almere (24-26 oktober). Naast de WK-tickets en de bijbehorende geldprijzen voor de beste drie koppels, zijn er bij iedere wedstrijd prachtige materiaalprijzen en karpervisreizen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door JRC/Gulp, Carp Connections en Spiegelmagazine.

Sponsors:

(Bron SPN)

SOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport en Botenbeurs 2017CarpzoomHengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOVerpa-Geers Groundbaits.MatrixPreston Innovations.GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseMarcel vd Eynde

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Elektrische kar voor je viskofferWalter medium float matchhengelDriepoot-HengelsteunVoordeelset: 2 stuks S-WimmerBeetmelderViskoffer met plateau