banner de witvisser

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndePreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.

Heb je in de mei vakantie niks om handen, maar je houd van vissen en je bent tussen de 8 en 16 jaar. Schrijf je dan snel in voor de GRATIS KARPERJEUGDDAG op 1 mei 2014. Dit vindt plaats op de SIMAJA Karperput te Scharwoude (N-H), met medewerking van oa. Piet Vogel, Joery van der Beek en Franklin Broecks. Schrijf je in op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de sitewww.diamondbaitsbenelux.com

 

 

Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.MatrixMarcel vd EyndeTopdobbersCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.