banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Zondag 12 juni hield Matavi met dit jaar ism de MHV Meppel wederom een viswedstrijd aan de Heerengracht  voor de kinderen van de basisscholen tot en met 12 jaar met een aan een stuk bamboehengel van ongeveer 4 a 5 meter genoemd een bonenstaakwedstrijd. Allemaal dezelfde hengel met allemaal dezelfde lijnen er aan. Deze wedstrijd werd gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur. Er melden zich 12 kinderen aan en om 9.00 uur werd het startsein gegeven .

 

 

Al snel moesten de heren Kroes en Hilberink zich haasten naar de kinderen om de vissen te meten. Overal werd bijna direkt al vissen gevangen. Na een uur werd het een beetje minder. Jurre Huizing ging na 1 uur aan de leiding en iedereen dacht dat hij het zou winnen ,niets was minder waar want een kwartier voor tijd wist Roy van Goor een mooie brasem te vangen van 38 cm en wist zo de wedstrijd alsnog te winnen.Er werden in totaal 20 vissen gevangen met een totale lengte van 348 cm. Om 11 uur werd het eindsignaal gegeven en konden de prijzen worden uitgedeeld .Iedereen die meedeed kreeg een mooie prijs die beschikbaar gesteld werden door Dierenspeciaalzaak matavi aan de Heerengracht en de Meppeler Hengelaarsvereniging in Meppel.

 

 

1e  Roy van Goor           109 cm

2e Jurre Huizing              83 cm

3e Lilian van Goor           47 cm

4e Daan vd. Heide           43 cm

5e Maik Dijkstra              36 cm

6e Dinand Tol                  16 cm

7e Twan Oosterga          14 cm

 

 

Na de prijsuitrijking kreeg Matavi en MHV Meppel nog een dankwoord van de organisatie grachtenfestival voor de prima georganiseerde viswedstrijd.

Volgend jaar hopen we op nog meer deelname.

G.Spraakman

 

 

 

 

 

 

 

 

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer