banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomHengelsport Sappemeer

Zondag 12 juni hield Matavi met dit jaar ism de MHV Meppel wederom een viswedstrijd aan de Heerengracht  voor de kinderen van de basisscholen tot en met 12 jaar met een aan een stuk bamboehengel van ongeveer 4 a 5 meter genoemd een bonenstaakwedstrijd. Allemaal dezelfde hengel met allemaal dezelfde lijnen er aan. Deze wedstrijd werd gehouden van 9.00 uur tot 11.00 uur. Er melden zich 12 kinderen aan en om 9.00 uur werd het startsein gegeven .

 

 

Al snel moesten de heren Kroes en Hilberink zich haasten naar de kinderen om de vissen te meten. Overal werd bijna direkt al vissen gevangen. Na een uur werd het een beetje minder. Jurre Huizing ging na 1 uur aan de leiding en iedereen dacht dat hij het zou winnen ,niets was minder waar want een kwartier voor tijd wist Roy van Goor een mooie brasem te vangen van 38 cm en wist zo de wedstrijd alsnog te winnen.Er werden in totaal 20 vissen gevangen met een totale lengte van 348 cm. Om 11 uur werd het eindsignaal gegeven en konden de prijzen worden uitgedeeld .Iedereen die meedeed kreeg een mooie prijs die beschikbaar gesteld werden door Dierenspeciaalzaak matavi aan de Heerengracht en de Meppeler Hengelaarsvereniging in Meppel.

 

 

1e  Roy van Goor           109 cm

2e Jurre Huizing              83 cm

3e Lilian van Goor           47 cm

4e Daan vd. Heide           43 cm

5e Maik Dijkstra              36 cm

6e Dinand Tol                  16 cm

7e Twan Oosterga          14 cm

 

 

Na de prijsuitrijking kreeg Matavi en MHV Meppel nog een dankwoord van de organisatie grachtenfestival voor de prima georganiseerde viswedstrijd.

Volgend jaar hopen we op nog meer deelname.

G.Spraakman

 

 

 

 

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.