banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Gisteren heeft de jeugd van VVLO haar derde competitiewedstrijd gevist in 't Nilantsven op de Saller. Wederom waren de weergoden ons niet gunstig gezind maar dit mocht de pret en opkomst gelukkig niet drukken.

Leuke bijkomstigheid was dat Dean Agterbos pas jarig was geweest en alle deelnemers (en begeleiding) getrakteerd heeft op wat lekkers. Dean bedankt!

Er waren maar liefst 9 deelnemers aanwezig die de strijd met elkaar aangingen. Het was weer Jochem Scheffer die de strijd gewonnen heeft met een gewicht van 4440 gram, op de voet gevolgd door Matthijs Frielinck met 4100 gram en Brian Stroink met 2480 gram. De volledige uitslag is als foto bijgevoegd.

 

 

De 3 prijswinnaars mochten allen een leuke prijs in ontvangst nemen welke mede mogelijk werd gemaakt door Voorhuis Hengelsport in Albergen.

De volgende competitiewedstrijd voor de jeugd is op maandag 6 juni. Dan wordt er ook weer gevist in 't Nilantsven op de Saller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer