banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenTopdobbersPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.SOLITH Fish - CrestaCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.MatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Hengelsport Sappemeer

Gisteren heeft de jeugd van VVLO haar derde competitiewedstrijd gevist in 't Nilantsven op de Saller. Wederom waren de weergoden ons niet gunstig gezind maar dit mocht de pret en opkomst gelukkig niet drukken.

Leuke bijkomstigheid was dat Dean Agterbos pas jarig was geweest en alle deelnemers (en begeleiding) getrakteerd heeft op wat lekkers. Dean bedankt!

Er waren maar liefst 9 deelnemers aanwezig die de strijd met elkaar aangingen. Het was weer Jochem Scheffer die de strijd gewonnen heeft met een gewicht van 4440 gram, op de voet gevolgd door Matthijs Frielinck met 4100 gram en Brian Stroink met 2480 gram. De volledige uitslag is als foto bijgevoegd.

 

 

De 3 prijswinnaars mochten allen een leuke prijs in ontvangst nemen welke mede mogelijk werd gemaakt door Voorhuis Hengelsport in Albergen.

De volgende competitiewedstrijd voor de jeugd is op maandag 6 juni. Dan wordt er ook weer gevist in 't Nilantsven op de Saller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CarpzoomHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeGURU Knowledge is power.TopdobbersPreston Innovations.T Wisentbos DrontenMatrixSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.