banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Vrijdagavond is de 2e wedstrijd van de dobber jeugd gevist in het kanaal in Bergentheim. Over het algemeen is het voor de jeugd moeilijker vissen in het diepe kanaal als in de stadsvijvers. We waren dan ook benieuwd hoe het deze wedstrijd zou gaan. Het viel zeker niet tegen want op een deelnemer na wist iedereen toch vis te vangen.

Bovendien werden in de jongste B groep enkel kapitale vissen gevangen. Ruben ter Wijlen wist zelfs een brasem van 2.660 gr te vangen. Zijn jongere broertje Joran die naast hem zat ving een prachtige baars van ongeveer 1 kg. De overwinning was echter voor Ruben. Ook de andere deelnemers wisten wel hun visje te vangen.

 

In de A jeugd waren het de broers Kevin en Berjan Bruggink die de lakens uitdeelden. Uiteindelijk was het Kevin die aan het langste eind te trekken. Jordy ten Brinke had te maken met materiaal pech. Twee delen waren met geen mogelijkheid meer van elkaar te krijgen en hij kon een groot gedeelte van de wedstrijd alleen maar met een kort stokje vissen. Jammer voor Jordy want hij was dit keer de enige die geen vis wist te vangen. De wedstrijdleiding besloot om de wedstrijd ruim een kwartier eerder af te breken door de komst van een grote regenbui waar mogelijk onweer in kon zitten. Vissen tijdens onweer is erg gevaarlijk en dus had iedereen vrede met deze beslissing. De volgende wedstrijd is op vrijdagavond 29 april in Gramsbergen. Er wordt dan gevist in de vijvers bij De Telgte aan de spoorlijn. Inschrijven is om 17.15 uur. De loting is om 17.30 en er wordt gevist van 18.15 tot 2015 uur.

Uitslag 2e wedstrijd Jeugd Kanaal Almelo/de Haandrik Bergentheim 15 april 2016

 

Gr. A
Naam Aantal Gewicht Punten
1 Kevin Bruggink 8 730 15,3
2 Berjan Bruggink 4 660 10,6
3 Jordy ten Brinke geen vis

Totaalgewicht:1.390 gr.
Gem.gewicht: 463 gr.
Totaal aantal:12 stuks
Zwaarste vis: Berjan Bruggink 150 gr.

 

Gr. B
Naam Aantal Gewicht Punten
1 Ruben ter Wijlen 11 2.710 38,1
2 Joran ter Wijlen 7 1.400 21,0
3 Hidde Borger 7 870 15,7
4 Herman Klar 1 580 6,8
Zwaarste vis: Ruben ter Wijlen brasem van 2.660 gr.

 

Totaalgewicht: 5.560 gr.
Gem. gewicht: 1.390 gr.
Totaal aantal: 26 stuks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer