banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.

Vrijdagavond is de 2e wedstrijd van de dobber jeugd gevist in het kanaal in Bergentheim. Over het algemeen is het voor de jeugd moeilijker vissen in het diepe kanaal als in de stadsvijvers. We waren dan ook benieuwd hoe het deze wedstrijd zou gaan. Het viel zeker niet tegen want op een deelnemer na wist iedereen toch vis te vangen.

Bovendien werden in de jongste B groep enkel kapitale vissen gevangen. Ruben ter Wijlen wist zelfs een brasem van 2.660 gr te vangen. Zijn jongere broertje Joran die naast hem zat ving een prachtige baars van ongeveer 1 kg. De overwinning was echter voor Ruben. Ook de andere deelnemers wisten wel hun visje te vangen.

 

In de A jeugd waren het de broers Kevin en Berjan Bruggink die de lakens uitdeelden. Uiteindelijk was het Kevin die aan het langste eind te trekken. Jordy ten Brinke had te maken met materiaal pech. Twee delen waren met geen mogelijkheid meer van elkaar te krijgen en hij kon een groot gedeelte van de wedstrijd alleen maar met een kort stokje vissen. Jammer voor Jordy want hij was dit keer de enige die geen vis wist te vangen. De wedstrijdleiding besloot om de wedstrijd ruim een kwartier eerder af te breken door de komst van een grote regenbui waar mogelijk onweer in kon zitten. Vissen tijdens onweer is erg gevaarlijk en dus had iedereen vrede met deze beslissing. De volgende wedstrijd is op vrijdagavond 29 april in Gramsbergen. Er wordt dan gevist in de vijvers bij De Telgte aan de spoorlijn. Inschrijven is om 17.15 uur. De loting is om 17.30 en er wordt gevist van 18.15 tot 2015 uur.

Uitslag 2e wedstrijd Jeugd Kanaal Almelo/de Haandrik Bergentheim 15 april 2016

 

Gr. A
Naam Aantal Gewicht Punten
1 Kevin Bruggink 8 730 15,3
2 Berjan Bruggink 4 660 10,6
3 Jordy ten Brinke geen vis

Totaalgewicht:1.390 gr.
Gem.gewicht: 463 gr.
Totaal aantal:12 stuks
Zwaarste vis: Berjan Bruggink 150 gr.

 

Gr. B
Naam Aantal Gewicht Punten
1 Ruben ter Wijlen 11 2.710 38,1
2 Joran ter Wijlen 7 1.400 21,0
3 Hidde Borger 7 870 15,7
4 Herman Klar 1 580 6,8
Zwaarste vis: Ruben ter Wijlen brasem van 2.660 gr.

 

Totaalgewicht: 5.560 gr.
Gem. gewicht: 1.390 gr.
Totaal aantal: 26 stuks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.