banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Zaterdag 26 september werd in Tilburg aan het Quirijnstokpark de finale van het Federatief Kampioenschap Jeugd 2015 gevist. Verdeeld over drie categorieën deden 33 jeugdvissers mee die zich via een voorronde hadden geplaatst voor deze finale. Met een stralend zonnetje en bijna geen wind waren de omstandigheden gunstig, al was het de voorgaande nacht behoorlijk koud geweest wat waarschijnlijk enige invloed heeft gehad op de vangsten.

‘s morgens vroeg waren de vrijwilligers van KEHV De Ruischvoorn in de weer om alles tot in de puntjes voor te bereiden. Om half tien waren de deelnemers aanwezig en kon worden gestart met het loten van de steknummers. Pas toen iedereen zijn nummer had getrokken mochten de deelnemers vertrekken naar de vijver.

Daar aangekomen hadden ze ongeveer een uurtje om hun spullen uit te pakken en op te stellen, de hengels op te tuigen, hun dobbers uit te peilen en hun lokvoer en aas klaar te zetten. 


Om 11.00 uur begon de wedstrijd en al snel werd er hier en daar een klein visje gevangen. Er werd zelfs al vrij snel een brasem gevangen. Na een uurtje vissen viel zowat overal de beet weg en werd er nog maar af en toe een visje gevangen. Tegen het einde van de wedstrijd werden er toch nog een paar brasems gevangen. 

Toen de weegploegen hun werk hadden gedaan kon iedereen terug naar het clubhuis van De Ruischvoorn waar alle deelnemers op een broodje en een glas drinken werd getrakteerd. Sportvisserij Zuidwest Nederland had voor schitterende bekers gezorgd voor de beste drie van elke categorie.

Nadat de bekers waren uitgereikt en er foto’s waren genomen van alle deelnemers mocht elke deelnemer een prijs komen uitzoeken van de schitterende prijzentafel. Deze prijzentafel was tot stand gekomen door bijdragen van Sportvisserij Zuidwest Nederland, Glaudemans Hengelsport en KEHV De Ruischvoorn.

Uitslag

Categorie A Naam Hengelsportvereniging  Gewicht (gram)
 1. Gijs van Slobbe 't Wachtertje  1600  
 2. Jean Paul Malipaard Het Alvertje  1255 
 3. Nick Koopmeiners Het Alvertje  1040 
       
Categorie B Naam  Hengelsportvereniging  Gewicht (gram) 
 1. Marnix Rijken De Maasmond  405  
 2. Twan Swart  Groot Woudrichem  240 
 3. Meloney Plasschaert  Koewachtse Hengelvereniging  160 
       
Categorie C Naam  Hengelsportvereniging  Gewicht (gram) 
 1. Nigel Hofman  O.N.I. Terneuzen  230 
 2. Sylvano Pelders  De Ruischvoorn  140 
 3. Thomas Both  Visserslust  65 
Klik hier voor de volledige uitslag
 
 
 
GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer