banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomHengelsport Sappemeer

14 juni jl. heeft de Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer voor de jeugd een open viswedstrijd gehouden in Oosterparkvijvers te Hoogezand.

De jeugdvereniging is opgericht in 2006 en dit jaar was 10e editie van de open wedstrijd waaraan ook kinderen die niet lid zijn van de vereniging aan mee mochten doen.
Hieraan werd extra aandacht aangegeven door o.a. een fantastische prijzentafel die gesponsord is door Hengelsportzaak Sappemeer en hun toeleveranciers en springkussens van fmcatering.nl.
Vooraf de wedstrijd konden de kinderen meedoen aan diverse activiteiten zoals werpen met een feederhengel en voerballen gooien in emmers. Daarnaast waren stands over lokvoer en aas, informatie over vissen en uitleg door vismeesters van Hengelsportfederatie Groningen-Drenthe.


Circa 63 kinderen hebben zich aangemeld voor de wedstrijd en om 10.00 uur mochten de kinderen naar hun aangewezen plek vertrekken om de hengels op te tuigen. Om 10.30 uur werd het startsignaal gegeven. Gevangen vis werd direct opgemeten en netjes weer teruggezet door de vele vrijwilligers o.a. van:
- vismeesters van de federatie
- team Evezet van Hengelsportzaak Sappemeer
- HSV Voorwaarts
- wedstrijdcommissie J.H.V.H-S


Het bleek dat 2 uur vissen voor de jongste categorie (6 t/m 9 jaar) toch lastig was om geconcentreerd te blijven, maar onze complimenten hoe ze het toch volbracht hebben!
De vangsten waren goed en er werden totaal 286 vissen gevangen met een totale lengte van 4117 cm (41,17 meter). Hieronder de uitslag van de wedstrijd:

Jeugd 6 t/m 9 jaar
1 Robin Koers 223 cm
2 Wouter Heller 166 cm
3 Marco Smit 89 cm

 

Jeugd 10 t/m 13 jaar
1 Dion Brakels 338 cm
2 Mart Scholtens 184 cm
3 Keano Knaper 173 cm

 

Jeugd 14 t/m 18 jaar
1 Mark Everts 658 cm, tevens algemene kampioen (wisselbokaal)
2 Jasper Bijl 417 cm
3 Alex Jonkman 82 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.