banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

 

Grou, 6 juni 2015

“Wat hawwe hjir in moai plakje”; dit was een veel gehoorde kreet op de ochtend van de Fries kampioenschap Jeugd langs de wateren op het Frisiaterrein ten Noordwesten van Grou. Het was de eerste keer dat dit wedstrijdparcours gebruikt werd voor een FK.

FK Jeugd

Alle 26 deelnemers hebben vis gevangen en na afloop waren alle sportvissers en begeleiding zeer tevreden over de getoonde inzet en strijd.

 

 

's Ochtends om 8 uur werd er gestart vanuit de PartyTent op het wedstrijdterrein.

Nadat een ieder zijn/haar plek had ingericht werd er vanaf 10 uur gevist.

Tot aan 13 uur is er zeer geconcentreerd en enthousiast gevist en is er in totaal 22978 gram vis gevangen.

Uiteindelijk was Johannes Tabak van hsv de Rietvoorn, Kootstertille de meest 'betoefte' sportvisser in cat. C (t/m 12 jaar) met 1855 gram vis.

In cat B 13 t/m 16 jaar was dit Dennis de Vries eveneens van de Rietvoorn  met een totaal gewicht van 1978 gr.

Bij ‘de oudste jeugd’ tm 21 jaar was het Arne vd Weide  van hsv Opsterland, Gorredijk met 3682 gram.

Alle drie talentvolle wedstrijdvisser kregen een prachtige Kampioensbord uitgereikt door Lutz Jacobi die op haar kenmerkende wijze de prijsuitreiking verrichtte . Alle deelnemers kregen door haar een prijs uitgereikt en werden daarbij in het Stellingswarfs, Fries of in Nederlands toegesproken  en ‘gehugd’.

Daarnaast ontvingen alle deelnemers een leuke ‘goodie-bag’ vol met hengelsportattenties, een heerlijke bak patat van Vos Catering en werd er afgesloten met een gezamenlijke foto 


Naast de titel en het eremetaal, hebben de beste individuele deelnemers  zich voor het Nederlands Kampioenschap Junioren geplaatst. Dit vindt plaats op zaterdag 5 september, in de Urkervaart.

 

 

 

 

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer