banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.TopdobbersHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.

Kevin en Berjan Bruggink uit Bergentheim zijn vrijdag jeugdkampioen van de gemeente Hardenberg geworden. De wedstrijd werd vrijdag gehouden in de vijver in het Kruserbrinkpark in Hardenberg. Ondanks het fraaie weer viel de deelname dit keer tegen. Mogelijke oorzaak zijn de schoolvakantie`s veel ouders zij er een paar dagen tussenuit geknepen en dan komt het vissen op het tweede plan. Zoals gewoonlijk had de organiserende vereniging De Dobber weer voor alle deelnemers een prijsje gekocht met medewerking van de sponsors. De tien deelnemers maakten er een mooie wedstrijd van. Vooral in de B groep was het super spannend. Kevin Bruggink en Ruben ter Wijlen wisten alle twee 14 vissen te vangen met hetzelfde gewicht. Omdat Kevin dichter bij het midden zat kreeg hij voorrang en mag de wisselbeker een jaar lang in de kast laten staan te pronken. Bij de A jeugd was Berjan Bruggink dit keer voor iedereen te sterk, ook hij mag de wisselbeker een jaar lang in zijn bezit houden.

Uitslag Kampioenschap van Hardenberg JGD 15 mei 2015
Gr. A
Naam Aantal Gewicht Punten
1 Berjan Bruggink 28 1.560 43,6
2 Jordy ten Brinke 31 660 37,6
3 Stef Geertman 22 620 28,2

Totaal gewicht: 2.840
Gem. gewicht: 946 gr.
Totaal aantal: 81 stuks

Gr. B
Naam Aantal Gewicht Punten
1 Kevin Bruggink 14 510 19,1
2 Ruben ter Wijlen 14 510 19,1
3 Duncan Keuken 8 180 9,8
4 Hidde Borger 6 240 8,4
5 Cristiaan van der Weide 3 80 3,8
6 Demian Keuken 2 100 3,0

Totaal gewicht: 1.620 gr.
Gem. gewicht: 270 gr.
Totaal aantal: 47 stuks

 

 

 

Preston Innovations.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerMatrixGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeLASEBODe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.

Verkoop & Aanbiedingen

Voordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauWalter medium float matchhengelDriepoot-HengelsteunElektrische kar voor je viskofferBeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’