banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.

Voor kinderen wordt een bezoek aan de Hengelsport-en Botenbeurs 2014 extra leuk. Sportvisserij Nederland organiseert tijdens deze Hengelsportbeurs van 28 t/m 30 november aanstaande speciaal voor kinderen van 8-12 jaar het Stekkie-Jeugdparcours.

Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt jeugd over de Hengelsportbeurs langs verschillende standhouders. Elke standhouder organiseert een speciale Doe-activiteit voor de jeugd om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij.

Zo kan je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek, karper, witvis of kunstvliegen binden, je uitleven op de op de visdrilmachine en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV.

Deelname aan het Stekkie Jeugdparcours is gratis. Bij de entree van de Hengelsportbeurs ontvang je een Stekkie Jeugdparcours deelnamekaart. Deze kaart laat je aftekenen bij elke activiteit die je doet.

Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland (stand 34) krijg je als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets.

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 28 november t/m zondag 30 november
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
  • Entree: Kinderen t/m 12 jaar kunnen de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. Volwassenen: € 9,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten) / € 12,- p.p. aan de kassa.

 

 Klik op de banner om tickets te bestellen.

 

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.