banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomHengelsport Sappemeer

Voor kinderen wordt een bezoek aan de Hengelsport-en Botenbeurs 2014 extra leuk. Sportvisserij Nederland organiseert tijdens deze Hengelsportbeurs van 28 t/m 30 november aanstaande speciaal voor kinderen van 8-12 jaar het Stekkie-Jeugdparcours.

Dit parcours staat bol van activiteiten en leidt jeugd over de Hengelsportbeurs langs verschillende standhouders. Elke standhouder organiseert een speciale Doe-activiteit voor de jeugd om kennis te maken met alle onderdelen van de sportvisserij.

Zo kan je er een onderlijn maken voor het vissen op snoek, karper, witvis of kunstvliegen binden, je uitleven op de op de visdrilmachine en natuurlijk persoonlijk kennismaken met Ed & Marco van VisTV.

Deelname aan het Stekkie Jeugdparcours is gratis. Bij de entree van de Hengelsportbeurs ontvang je een Stekkie Jeugdparcours deelnamekaart. Deze kaart laat je aftekenen bij elke activiteit die je doet.

Tegen inlevering van een volledig afgetekende deelnamekaart bij de stand van Sportvisserij Nederland (stand 34) krijg je als bonus een goed gevulde tas met leuke sportvis-gadgets.

  • Waar: Jaarbeurs Utrecht
  • Wanneer: vrijdag 28 november t/m zondag 30 november
  • Openingstijden: dagelijks 10:00 -17:00 uur
  • Entree: Kinderen t/m 12 jaar kunnen de beurs gratis bezoeken onder begeleiding van een volwassene. Volwassenen: € 9,- p.p. in de online voorverkoop (excl. € 0,50 transactiekosten) / € 12,- p.p. aan de kassa.

 

 Klik op de banner om tickets te bestellen.

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.