banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomHengelsport Sappemeer

Hengelsportvereniging Voorwaarts te Sappemeer heeft op hun jaarlijkse contactavond (tevens prijsuitreiking) het bestuur van de Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand- Sappemeer uitgenodigd  om op deze avond een schenking in ontvangst te nemen.

Het bestuur (en de leden van de Algemene Jaarvergadering) van Hsv Voorwaarts waren van mening om de jeugdvereniging financieel tegemoet te komen bij de organisatie van fantastische jeugdactiviteiten en o.a. de groei van de vereniging.

De overhandiging van de cheque werd gedaan door dhr. Jan Buurke (pennningmeester Hsv Voorwaarts). De penningmeester van de jeugdvereniging (dhr. Michael Akkerman) mocht de cheque met trots in ontvangst nemen. Deze enorme waardering komt goed uit, want als we een doorkijk doen naar het jaar 2015, dan is er een dubbele jubileumviering: Hsv Voorwaarts bestaat dan 70 jaar en de jeugdhengelsportvereniging precies 10 jaar. Dus tevens een reden om nog groter uit te pakken dan anders. Het bestuur van de jeugdhengelsportvereniging is zeer blij met deze tegemoetkoming en hoopt in de toekomst de samenwerking met Hsv Voorwaarts te continueren.

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.