banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.

Hengelsportvereniging Voorwaarts te Sappemeer heeft op hun jaarlijkse contactavond (tevens prijsuitreiking) het bestuur van de Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand- Sappemeer uitgenodigd  om op deze avond een schenking in ontvangst te nemen.

Het bestuur (en de leden van de Algemene Jaarvergadering) van Hsv Voorwaarts waren van mening om de jeugdvereniging financieel tegemoet te komen bij de organisatie van fantastische jeugdactiviteiten en o.a. de groei van de vereniging.

De overhandiging van de cheque werd gedaan door dhr. Jan Buurke (pennningmeester Hsv Voorwaarts). De penningmeester van de jeugdvereniging (dhr. Michael Akkerman) mocht de cheque met trots in ontvangst nemen. Deze enorme waardering komt goed uit, want als we een doorkijk doen naar het jaar 2015, dan is er een dubbele jubileumviering: Hsv Voorwaarts bestaat dan 70 jaar en de jeugdhengelsportvereniging precies 10 jaar. Dus tevens een reden om nog groter uit te pakken dan anders. Het bestuur van de jeugdhengelsportvereniging is zeer blij met deze tegemoetkoming en hoopt in de toekomst de samenwerking met Hsv Voorwaarts te continueren.

 

 

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.