banner de witvisser

Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.MatrixCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenHengelsport en Botenbeurs 2017Wormenkwekerij WasseLASEBO

Hengelsportvereniging Voorwaarts te Sappemeer heeft op hun jaarlijkse contactavond (tevens prijsuitreiking) het bestuur van de Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand- Sappemeer uitgenodigd  om op deze avond een schenking in ontvangst te nemen.

Het bestuur (en de leden van de Algemene Jaarvergadering) van Hsv Voorwaarts waren van mening om de jeugdvereniging financieel tegemoet te komen bij de organisatie van fantastische jeugdactiviteiten en o.a. de groei van de vereniging.

De overhandiging van de cheque werd gedaan door dhr. Jan Buurke (pennningmeester Hsv Voorwaarts). De penningmeester van de jeugdvereniging (dhr. Michael Akkerman) mocht de cheque met trots in ontvangst nemen. Deze enorme waardering komt goed uit, want als we een doorkijk doen naar het jaar 2015, dan is er een dubbele jubileumviering: Hsv Voorwaarts bestaat dan 70 jaar en de jeugdhengelsportvereniging precies 10 jaar. Dus tevens een reden om nog groter uit te pakken dan anders. Het bestuur van de jeugdhengelsportvereniging is zeer blij met deze tegemoetkoming en hoopt in de toekomst de samenwerking met Hsv Voorwaarts te continueren.

 

 

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenTopdobbersPreston Innovations.MatrixGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.LASEBOMarcel vd EyndeHengelsport en Botenbeurs 2017Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Verkoop & Aanbiedingen

Elektrische kar voor je viskofferWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Driepoot-HengelsteunVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauBeetmelder