banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomHengelsport Sappemeer

Afgelopen zondagmorgen 21 september werd voor de 5e keer een open koppelwedstrijd (junior + senior) gehouden. 17 koppels hadden zich aangemeld. Ook dit jaar gingen vaders, moeders en opa’s gingen met hun kinderen/kleinkinderen als koppel de strijd aan om de felbegeerde wisselbokaal te winnen.

 

Of één van de vele prijzen die gesponsord waren door Hengelsportzaak-Sappemeer. Het was een stekwedstrijd die gehouden is in het Winschoterdiep nabij Sappemeer.

De wedstrijd is georganiseerd, met als doel om ouderen samen met de jeugd deel te nemen aan een stekwedstrijd. Om 9.00 uur werd het startsignaal gegeven. Halverwege de wedstrijd moest iedereen de hengels binnen halen om vervolgens gezamenlijk een broodje hamburger eten en wat te drinken.
Om 12.0 uur was de wedstrijd afgelopen. De gevangen vis werd gewogen en weer netjes terug gezet in het water. De vangsten waren redelijk en vrijwel iedereen had vis gevangen.
Om 12.30 volgde de prijsuitreiking en 9 koppels gingen met mooie prijzen naar huis. De kinderen die niet in prijzen vielen kregen een zak lokvoer mee, gesponsord door Hengelsportzaak-Sappemeer.
Na de prijsuitreiking was er nog een verloting van hengelsportspullen die beschikbaar zijn gesteld door een medewerker van firma Eekels Technology B.V.
Mede inspanning door het bestuur en vele vrijwilligers en Hengelsport-Sappemeer was het ook dit jaar weer een geslaagde koppelwedstrijd voor de jeugd en ouderen.

 Uitslag:
1 D. Brakels en H. Brakels (3920 gram), winnaar wisselbokaal
2 L. Middel en P. Middel (3010 gram)
3 E. Orsel en F. Orsel (1720 gram)

Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.