banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Afgelopen zondagmorgen 21 september werd voor de 5e keer een open koppelwedstrijd (junior + senior) gehouden. 17 koppels hadden zich aangemeld. Ook dit jaar gingen vaders, moeders en opa’s gingen met hun kinderen/kleinkinderen als koppel de strijd aan om de felbegeerde wisselbokaal te winnen.

 

Of één van de vele prijzen die gesponsord waren door Hengelsportzaak-Sappemeer. Het was een stekwedstrijd die gehouden is in het Winschoterdiep nabij Sappemeer.

De wedstrijd is georganiseerd, met als doel om ouderen samen met de jeugd deel te nemen aan een stekwedstrijd. Om 9.00 uur werd het startsignaal gegeven. Halverwege de wedstrijd moest iedereen de hengels binnen halen om vervolgens gezamenlijk een broodje hamburger eten en wat te drinken.
Om 12.0 uur was de wedstrijd afgelopen. De gevangen vis werd gewogen en weer netjes terug gezet in het water. De vangsten waren redelijk en vrijwel iedereen had vis gevangen.
Om 12.30 volgde de prijsuitreiking en 9 koppels gingen met mooie prijzen naar huis. De kinderen die niet in prijzen vielen kregen een zak lokvoer mee, gesponsord door Hengelsportzaak-Sappemeer.
Na de prijsuitreiking was er nog een verloting van hengelsportspullen die beschikbaar zijn gesteld door een medewerker van firma Eekels Technology B.V.
Mede inspanning door het bestuur en vele vrijwilligers en Hengelsport-Sappemeer was het ook dit jaar weer een geslaagde koppelwedstrijd voor de jeugd en ouderen.

 Uitslag:
1 D. Brakels en H. Brakels (3920 gram), winnaar wisselbokaal
2 L. Middel en P. Middel (3010 gram)
3 E. Orsel en F. Orsel (1720 gram)

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer