banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.

Zaterdag is het seizoen van de jeugd van de Dobber afgesloten met een gezellige koppelwedstrijd in de vijver van het Kruserbrinkpark. Een jeugdlid werd gekoppeld aan een vriendje, vriendinnetje, vader, moeder, broer of zusje. Ook de begeleiding deed dit keer mee al was het dan niet voor de prijzen. Centraal punt was ook deze keer weer het clubhuis direct naast het park. Er wordt inmiddels aardig gebruik gemaakt van deze mooie voorziening. Er werd gevist van half vijf tot half zeven.

Na het wegen ging iedereen weer naar het clubhuis, waar de barbecue intussen klaar was gezet. Met elkaar werd er een gezellig feestje gebouwd. Om half negen was het zover dat iedereen naar binnen geroepen werd voor de prijsuitreiking. Berend Jan Spijkers maakte eerst de uitslag van de koppelwedstrijd bekend. Winnaars waren Henk Jansen/ Berend Jan Spijkers met een vangst van 62 vissen met een gewicht van 1.440 gr. Alle jeugdleden mochten een prijsje uitzoeken die beschikbaar waren gesteld door de sponsors van De Dobber. Hierna kon de echte prijsuitreiking beginnen met de huldiging van de winnaars van het seizoen 2014. Onder grote belangstelling riepen de leiders Jansen en Spijkers de winnaars naar voren. Kampioen in gr. B werd Kevin Bruggink met 6 punten. De tweede plaats was voor Gerjan Veneman met 9 punten. Als derde eindigde Ruben ter Wijlen met 14 punten. Na het uitreiken van de bekers en bloemen was er een daverend applaus voor deze kanjers. Ook voor de andere deelnemers was er een prijs beschikbaar. De zwaarste vis van het seizoen werd ook door Kevin Bruggink gevangen een brasem van 1.030 gr. hierna was de A groep aan de beurt. Kampioen werd hier Berjan Bruggink met 6 punten. Stef Geertman zat hem dicht op de hielen met 8 punten en werd tweede. De derde plaats was voor Jordy ten Brinke met 12 punten. De zwaarste vis werd gevangen door Dennis Wesselink een brasem van 1.180 gr. Ook voor hen waren er natuurlijk bloemen en bekers en een groot applaus.. Ook hier was er voor alle deelnemers een prijs. We kunnen terug zien op een prima seizoen maar hopen stiekem dat er volgend jaar nog meer kinderen mee gaan doen. Hoogte punten dit seizoen Berjan Bruggink die een verdienstelijke 21 plaats wist te behalen tijdens het WK in Assen en de 4e plaats voor Stef Geertman tijdens het onlangs gehouden NK in Nijkerk. Tot slot werden de sponsors bedankt voor hun medewerking evenals de bardienst en de chef barbecue. Ook de ouders werden even in het zonnetje gezet voor hun medewerking. Tot volgend jaar.

Op de foto v.l.n.r. boven Ruben ter Wijlen (3e)  Kevin Bruggink (kampioen)  Gerjan Veneman (2e)
 
onder Jordy ten Brinke (3e)  Berjan Bruggink (kampioen)  Stef Geertman (2e)

                                                                                             

B.J.Spijkers

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.