banner de witvisser

MatrixPreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeCarpzoomTopdobbersDe Graankorrel Oude Pekela.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.

24 Augustus jl. heeft de Jeugdhengelsportvereniging Hoogezand Sappemeer i.s.m. Hsv Voorwaarts een jeugdwedstrijd in Veendam gehouden (meandervijver). De plaatselijke hengelsportzaak (Hengelsport Veendam) heeft ervoor gezorgd dat alle kinderen met een prijs vertrokken, door leuke prijzen beschikbaar te stellen.

 

 

 

 

Voor de wedstrijd aan konden de kinderen meedoen aan een voerbalgooi wedstrijd op het droge, deze werd gewonnen door Lex Wagenaar met 20 punten. Om kwart voor 10 mochten de kinderen naar hun aangewezen plek vertrekken om de hengels op te tuigen.

Om 10 uur werd het startsignaal gegeven en al gauw werden de eerste vissen gevangen. Naarmate de wedstrijd vorderde gingen een aantal kinderen voortvarend en gingen een voorsprong opbouwen ten aanzien van hun leeftijdsgenootjes. Het bleek dat 2 uur vissen voor de jongste categorie (t/m 9 jaar) toch lastig was om geconcentreerd te blijven, maar onze complimenten hoe ze het toch volbracht hebben! Na de wedstrijd bleek dat de jongste deelneemster alle concurrentie achter zich liet en met op de valreep nog de grootste vis van 29 cm een grote indruk achter liet. In totaal werden er 125 vissen gevangen met een totale lengte van 1477 cm (14,77 meter). Hieronder de uitslag van de wedstrijd:

Jeugd 6 t/m 9 jaar
1  Danique Hindriks   351 cm         (algemeen kampioene/ Grootste vis van 29 cm).
2  Anouk Groothedde 118 cm
3  Jordy Slor            96 cm

Jeugd 10 t/m 13 jaar

1  Moos Eleveld        221 cm 
2  Jorrit Meems                 89 cm
3  Jasper de Haan    80 cm


Jeugd 14 t/m 18 jaar
1  Jasmijn Meems     155 cm
2  Hilco Polman                  77 cm
3  Jasper Bijl            74 cm

                

Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.MatrixCarpzoomTopdobbersVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.