banner de witvisser

CarpzoomGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerTopdobbersPreston Innovations.MatrixHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.T Wisentbos Dronten

Op zondag 13 Juli 2014 wordt er aan de stadsgracht in Groenlo een grote jeugdviswedstrijd gehouden. Na het grote succes van het Schoolvissen eerder dit jaar gaan we nu speciaal voor de jeugd van 6 t/m 15 jaar een leuke viswedstrijd organiseren. Iedereen kan mee doen, ook al ben je nog geen lid van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Er wordt tijdens deze jeugdwedstrijd gevist op aantallen. Dus je hoeft geen bewaarnet mee te nemen en ook voor aas en voer wordt gezorgd. Het enige dat je wel moet meenemen zijn een vishengel en een stoeltje en eventueel een reservelijn. Het bijzondere aan deze wedstrijd is dat net als bij het Schoolvissen er veel vrijwilligers van de Groenlose hengelsport Vereniging zullen zijn die de jeugdige deelnemers met raad en daad bij staan. Alleen het visje zul je nog wel zelf moeten vangen.

Veel jeugdige vissertjes aan het water, zo zien we het graag.

Gratis

De deelname is gratis en de wedstrijd duurt van 9.30 uur t/m 11.30 uur. Om 9.00 uur verzamelen we in de Kloostertuin. Na afloop is de prijsuitreiking hier ook en er zijn prachtige prijzen te winnen. Dus neem allemaal je hengel mee die je tijdens het Schoolvissen cadeau hebt gekregen. Maar zorg wel even dat er een goede vislijn aan zit. Maar zoals gezegd kan iedereen van 6 t/m 15 jaar mee vissen ook al heb je geen visakte. En heb je nog geen zwemdiploma dan moet een van de ouders erbij zijn.

Het belooft een leuke wedstrijd te worden. Wil je meer weten over de Groenlose hengelsport Vereniging en over deze jeugdwedstrijd kijk dan even op www.visseningroenlo.nl

 

GURU Knowledge is power.Preston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenMatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersCarpzoomHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.