banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Voorronde Noord Limburg Cup Jeugd TienrayAfgelopen vrijdag vond de tweede voorronde van de Limburg Cup Jeugd in de regio Noord plaats. Deze werd gehouden op het mooie vijvercomplex van HSV De Vriendenkring in Tienray. Net als vorige week konden de jeugdige deelnemers weer grote en sterke vissen vangen.

 

 

Vooral het vangen van spiegelkarpers, die ruim een kilo wogen, zorgde voor de nodige zweetdruppeltjes bij de kids. Voor de toeschouwers was dit schouwspel een lust voor het oog.

Tijdens de tweede voorronde van de Limburg Cup Jeugd in de regio Noord werd er volop vis gevangen. Kleine karpertjes, brasem, winde en voorn konden de verleiding niet weerstaan en belandden uiteindelijk in het net. Het heerlijke weer zorgde in combinatie met de goede vangsten, de schitterende locatie en het enthousiasme van de jeugd voor een succesvolle wedstrijd.

Complimenten voor de deelnemers van de C-jeugd. Alle wedstrijdvissers in deze categorie konden vis ter weging aanbieden. De hoogste eer werd bij de C-jeugd echter opnieuw opgeëist door Kevin Rutten van HSV Willem Barendsz. Hij begon meteen sterk en ving al snel meerdere vissen. Dit keer wist hij 4.530 gram bij elkaar te vissen. Dit was opnieuw het hoogste gewicht van de dag. De 2e plaats werd bemachtigd door Daan van Wylick van HSV De Karper uit Lomm. Hij is de hele wedstrijd druk in de weer geweest met het vangen van diverse karpers. Daan wist 3.530 gram boven water te halen. Een verdienstelijke 3e plaats was voor Sil v.d. Homberg van HSV De Put uit America met een vangst van 1.910 gram.

Voorronde Noord Limburg Cup Jeugd TienrayBij de B-jeugd bewees WK-deelnemer Youri van Lieshout van HSV De Noordervaart uit Meijel dat hij zich niet voor niets gekwalificeerd heeft voor het WK Junioren Zoet 2014. Hij wist onder andere een zware brasem te landen. Met 2.566 gram behaalde hij de 1e plaats. Youri werd op de hielen gezeten door Thijs Verstegen van HSV De Peelvissers uit Sevenum, die diverse karpers binnenhengelde. Met 2.544 gram bemachtigde Thijs de 2de plaats. Op de 3de plaats eindigde Joep Cox van HSV Het Bliekske uit Horst met 2.309 gram. Glenn Jacobs, die bij de B-jeugd tijdens de eerste wedstrijd in Lomm het meeste gewicht had, brak afgelopen week op school zijn duim. Hierdoor kon hij de 1ste plaats die hij in Lomm behaalde niet verdedigen. Hij kon bij deze wedstrijd helaas alleen maar toekijken. Glenn, we hopen dat je duim snel hersteld en dat je de volgende keer weer lekker mee kunt vissen!

 

Klik hier om de uitslag te downloaden.

De laatste voorronde van de Limburg Cup Jeugd voor de regio Noord en tevens de finale om de Noord Limburg Cup wordt op 20 juni gehouden op de Gubbelsvijver van HSV De Eendracht in Broekhuizenvorst. Gezien de tussenstanden zal dit nog een spannende avond worden met hopelijk mooi weer en zeer goede vangsten voor iedereen.

In de regio Midden-Limburg vindt de voorronde plaats op 14 juni aan de Noorderlaanvijver te Weert. Klik hier om de flyer met alle informatie over deze wedstrijd te downloaden. Voor Zuid-Limburg is de voorronde op dezelfde dag. Deze zal plaatsvinden op de visvijver van HSV De Hering te Schinveld aan de Nieuwwijkstraat bij Bezoekerscentrum De Roode Beek. Klik hier om de flyer met alle informatie over de voorronde in Zuid-Limburg te downloaden.

 

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer