banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.

Voorronde Noord Limburg Cup Jeugd TienrayAfgelopen vrijdag vond de tweede voorronde van de Limburg Cup Jeugd in de regio Noord plaats. Deze werd gehouden op het mooie vijvercomplex van HSV De Vriendenkring in Tienray. Net als vorige week konden de jeugdige deelnemers weer grote en sterke vissen vangen.

 

 

Vooral het vangen van spiegelkarpers, die ruim een kilo wogen, zorgde voor de nodige zweetdruppeltjes bij de kids. Voor de toeschouwers was dit schouwspel een lust voor het oog.

Tijdens de tweede voorronde van de Limburg Cup Jeugd in de regio Noord werd er volop vis gevangen. Kleine karpertjes, brasem, winde en voorn konden de verleiding niet weerstaan en belandden uiteindelijk in het net. Het heerlijke weer zorgde in combinatie met de goede vangsten, de schitterende locatie en het enthousiasme van de jeugd voor een succesvolle wedstrijd.

Complimenten voor de deelnemers van de C-jeugd. Alle wedstrijdvissers in deze categorie konden vis ter weging aanbieden. De hoogste eer werd bij de C-jeugd echter opnieuw opgeëist door Kevin Rutten van HSV Willem Barendsz. Hij begon meteen sterk en ving al snel meerdere vissen. Dit keer wist hij 4.530 gram bij elkaar te vissen. Dit was opnieuw het hoogste gewicht van de dag. De 2e plaats werd bemachtigd door Daan van Wylick van HSV De Karper uit Lomm. Hij is de hele wedstrijd druk in de weer geweest met het vangen van diverse karpers. Daan wist 3.530 gram boven water te halen. Een verdienstelijke 3e plaats was voor Sil v.d. Homberg van HSV De Put uit America met een vangst van 1.910 gram.

Voorronde Noord Limburg Cup Jeugd TienrayBij de B-jeugd bewees WK-deelnemer Youri van Lieshout van HSV De Noordervaart uit Meijel dat hij zich niet voor niets gekwalificeerd heeft voor het WK Junioren Zoet 2014. Hij wist onder andere een zware brasem te landen. Met 2.566 gram behaalde hij de 1e plaats. Youri werd op de hielen gezeten door Thijs Verstegen van HSV De Peelvissers uit Sevenum, die diverse karpers binnenhengelde. Met 2.544 gram bemachtigde Thijs de 2de plaats. Op de 3de plaats eindigde Joep Cox van HSV Het Bliekske uit Horst met 2.309 gram. Glenn Jacobs, die bij de B-jeugd tijdens de eerste wedstrijd in Lomm het meeste gewicht had, brak afgelopen week op school zijn duim. Hierdoor kon hij de 1ste plaats die hij in Lomm behaalde niet verdedigen. Hij kon bij deze wedstrijd helaas alleen maar toekijken. Glenn, we hopen dat je duim snel hersteld en dat je de volgende keer weer lekker mee kunt vissen!

 

Klik hier om de uitslag te downloaden.

De laatste voorronde van de Limburg Cup Jeugd voor de regio Noord en tevens de finale om de Noord Limburg Cup wordt op 20 juni gehouden op de Gubbelsvijver van HSV De Eendracht in Broekhuizenvorst. Gezien de tussenstanden zal dit nog een spannende avond worden met hopelijk mooi weer en zeer goede vangsten voor iedereen.

In de regio Midden-Limburg vindt de voorronde plaats op 14 juni aan de Noorderlaanvijver te Weert. Klik hier om de flyer met alle informatie over deze wedstrijd te downloaden. Voor Zuid-Limburg is de voorronde op dezelfde dag. Deze zal plaatsvinden op de visvijver van HSV De Hering te Schinveld aan de Nieuwwijkstraat bij Bezoekerscentrum De Roode Beek. Klik hier om de flyer met alle informatie over de voorronde in Zuid-Limburg te downloaden.

 

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.