banner de witvisser

De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.Marcel vd EyndeMatrixT Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.

Vandaag werd de selectiewedstrijd gevist in de regio West in het Amsteldrechtkanaal te Vrouwepolder. S’ morgens verzamelen in Ter Aar alwaar elk kind zijn eigen lotnummer mocht trekken. Hieraan kan Sportvisserij Nederland maar ook voor de senioren van Sportvisserij Midwest een voorbeeld aan nemen.

 

 

 

 

 

 

Daarna vertrek naar de waterkant en een uur lang je spullen klaarmaken. Van Hsv Limmen en Heemskerk deden een drietal deelnemers mee,

 Mand Schouws in de A-categorie en Simon Schouws en Chendo Cabrera in de B-categorie. De omstandigheden waren super, zonnig met gelukkig wat wind. Er werd vandaag slecht gevangen, het was pielen voor een visje. Stefan Veenstra die al was geplaatst omdat hij topcompetitie vist, koos voor het brengen van mestpieren. Dat bleek een gouden keus met 4 kilo won Stefan van elke categorie. Mandy die in hetzelfde vak vistte liet de teller uitslaan naar 1.600 gram en kon daar geen potten mee breken. In de B-categorie deden Chendo en Simon erg hun best, maar ook bij hen wilde de grote vis niet bijten. Vlak voor tijd ving Simon een half platte, dit zorgde voor wat extra gewicht. Het vak werd gewonnen met 2.700 gram, Simon werd tweede met 2.100 gram en wist zich hiermee te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap. Chendo veroverde in zijn eerste jaar in deze categorie een mooie vierde plaats, voldoende voor een mooie prijs. Helaas net geen plaatsing maar hij mag nog drie jaar vissen in deze categorie. Er is weer veel geleerd en veel om over na te denken, was het gokken op een enkele brasem beter geweest, tja dat blijft vissen. Zodra de volledige uitslag in mijn bezit is zal ik deze plaatsen. Erg attent was de brief van de Hsv Limmen waarbij Simon en Mandy succes werden gewenst bij de voorselectie. Klasse van de Hsv Limmen. Simon is geplaatst voor het NK in september en alle drie zowel Chendo, Mandy als Simon mogen meedoen aan het federatiekampioenschap welk wordt gehouden op 28 juni 2014 in het Hilversumskanaal.

Preston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerCarpzoomMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.