banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomHengelsport Sappemeer

Afgelopen zaterdag organiseerde de hengelclub Roden voor de eerste keer de Ot en Sien jeugdvisdag. 35 kinderen in de leeftijd van 8 jaar tot en met 15 jaar hadden zich opgegeven en verzamelde zich in de kantine van de VV Roden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

De HC Roden had twee vismeesters van de hengelsportfederatie Groningen/Drenthe uitgenodigd voor het verzorgen van de theorie les.

 

 

De kinderen kregen onderricht in visherkenning, waterbeheer en de verschillende manieren van vissen. Na het theorie gedeelte hebben alle kinderen hun eigen tuigje gemaakt, iets wat erg leerzaam en noodzakelijk is om te kunnen vissen. Na een gezonde lunch ( patat met een frikadel) gingen alle deelnemers naar de Norgervaart waar gevist ging worden. Na een korte uitleg over het maken van voer en het onthaken van een vis werd er een wedstrijd vervist.

 

 

De vangsten waren over het algemeen goed, er werd zelfs een zilt van 43cm gevangen. Na het in ontvangst nemen van een lespakket, een vaantje en een aantal vis artikelen gingen de kinderen  enthousiast naar huis. De eerste jeugddag werd mede mogelijk gemaakt door hengelsportfederatie Groningen/Drenthe, Vereniging voor Volksvermaken Roden, Buiter hengelsport en de VV Roden. Natuurlijk ook door een groot aantal leden van de Hengelclub Roden.

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.