banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Afgelopen zaterdag organiseerde de hengelclub Roden voor de eerste keer de Ot en Sien jeugdvisdag. 35 kinderen in de leeftijd van 8 jaar tot en met 15 jaar hadden zich opgegeven en verzamelde zich in de kantine van de VV Roden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

De HC Roden had twee vismeesters van de hengelsportfederatie Groningen/Drenthe uitgenodigd voor het verzorgen van de theorie les.

 

 

De kinderen kregen onderricht in visherkenning, waterbeheer en de verschillende manieren van vissen. Na het theorie gedeelte hebben alle kinderen hun eigen tuigje gemaakt, iets wat erg leerzaam en noodzakelijk is om te kunnen vissen. Na een gezonde lunch ( patat met een frikadel) gingen alle deelnemers naar de Norgervaart waar gevist ging worden. Na een korte uitleg over het maken van voer en het onthaken van een vis werd er een wedstrijd vervist.

 

 

De vangsten waren over het algemeen goed, er werd zelfs een zilt van 43cm gevangen. Na het in ontvangst nemen van een lespakket, een vaantje en een aantal vis artikelen gingen de kinderen  enthousiast naar huis. De eerste jeugddag werd mede mogelijk gemaakt door hengelsportfederatie Groningen/Drenthe, Vereniging voor Volksvermaken Roden, Buiter hengelsport en de VV Roden. Natuurlijk ook door een groot aantal leden van de Hengelclub Roden.

 

 

 

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer