banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.TopdobbersHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.

Afgelopen zaterdag organiseerde de hengelclub Roden voor de eerste keer de Ot en Sien jeugdvisdag. 35 kinderen in de leeftijd van 8 jaar tot en met 15 jaar hadden zich opgegeven en verzamelde zich in de kantine van de VV Roden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

De HC Roden had twee vismeesters van de hengelsportfederatie Groningen/Drenthe uitgenodigd voor het verzorgen van de theorie les.

 

 

De kinderen kregen onderricht in visherkenning, waterbeheer en de verschillende manieren van vissen. Na het theorie gedeelte hebben alle kinderen hun eigen tuigje gemaakt, iets wat erg leerzaam en noodzakelijk is om te kunnen vissen. Na een gezonde lunch ( patat met een frikadel) gingen alle deelnemers naar de Norgervaart waar gevist ging worden. Na een korte uitleg over het maken van voer en het onthaken van een vis werd er een wedstrijd vervist.

 

 

De vangsten waren over het algemeen goed, er werd zelfs een zilt van 43cm gevangen. Na het in ontvangst nemen van een lespakket, een vaantje en een aantal vis artikelen gingen de kinderen  enthousiast naar huis. De eerste jeugddag werd mede mogelijk gemaakt door hengelsportfederatie Groningen/Drenthe, Vereniging voor Volksvermaken Roden, Buiter hengelsport en de VV Roden. Natuurlijk ook door een groot aantal leden van de Hengelclub Roden.

 

 

 

Preston Innovations.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerMatrixGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeLASEBODe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.

Verkoop & Aanbiedingen

Voordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauWalter medium float matchhengelDriepoot-HengelsteunElektrische kar voor je viskofferBeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’