banner de witvisser

GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SOLITH Fish - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.De Graankorrel Oude Pekela.TopdobbersMarcel vd EyndeMatrixCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomHengelsport Sappemeer

In het Wilhelminapark te Meppel lieten maar liefst 17 kinderen hun hengels te water gaan. Zij hadden zich opgegeven voor de jaarlijkse viswedstrijd van de Meppelerhengelaars vereniging.

 

 

 

 

Al na 6 minuten melde de eerste vis zich aan. Deze eerst gevangen vis is goed voor een beker die de toepasselijke naam “1e gevangen vis”  heeft. Deze schitterende beker is beschikbaar gesteld door Dier All-in uit Meppel en zal zeker een mooie plaats krijgen bij de trotse eigenaar Jesse Oosterga.

Bij vlagen ging het behoorlijk hard met de vangsten maar helaas ving echter niet iedere deelnemer vis. Het plezier van deelnemers, ouders en begeleiders was er echter niet minder om.

Ondanks de wat mindere weersvoorspellingen was het toch een mooie ochtend. Helaas komen er ook aan mooie ochtenden een eind. Om 11.30 uur werd het eindsignaal gegeven waarna wij de balans op konden maken.

Firma Raven uit Steenwijk was ook nu weer verantwoordelijk voor een fantastisch prijzenpakket. Voor de nummers 4 t/m 17 was er een goedgevulde viskoffer beschikbaar gesteld.

Derde plaats, werphengel met molen ging naar Cloë Otten. Cloë ving een totaal van 73 centimeter aan vis

Tweede plaats, werphengel met molen ging naar Jesse Oosterga met 74 centimeter.

De eerste prijs, wederom een werphengel met molen was voor William Huls. William wist maar liefst 108 centimeter bij elkaar te vangen. Een resultaat waar menig volwassene alleen maar van kan dromen.

Sponsor Dier All-in. Bedankt voor de beker.                                                       (foto’s Lukas Linde.)

Sponsor Raven Steenwijk. Bedankt voor de prijzen.

Lukas Linde. Bedankt voor de foto’s.

Robbie Brandsma. Bedankt voor het meten/jureren.

Het was een leuke wedstrijd en wellicht tot volgend jaar.

Sjaak Brandsma.

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixPreston Innovations.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaT Wisentbos DrontenTopdobbersCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.CarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.