banner de witvisser

Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersSOLITH Fish - CrestaPreston Innovations.MatrixCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.De Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.GURU Knowledge is power.Hengelsport Hennie Kruidenier.T Wisentbos DrontenHengelsport en Botenbeurs 2017Wormenkwekerij WasseLASEBO

In het Wilhelminapark te Meppel lieten maar liefst 17 kinderen hun hengels te water gaan. Zij hadden zich opgegeven voor de jaarlijkse viswedstrijd van de Meppelerhengelaars vereniging.

 

 

 

 

Al na 6 minuten melde de eerste vis zich aan. Deze eerst gevangen vis is goed voor een beker die de toepasselijke naam “1e gevangen vis”  heeft. Deze schitterende beker is beschikbaar gesteld door Dier All-in uit Meppel en zal zeker een mooie plaats krijgen bij de trotse eigenaar Jesse Oosterga.

Bij vlagen ging het behoorlijk hard met de vangsten maar helaas ving echter niet iedere deelnemer vis. Het plezier van deelnemers, ouders en begeleiders was er echter niet minder om.

Ondanks de wat mindere weersvoorspellingen was het toch een mooie ochtend. Helaas komen er ook aan mooie ochtenden een eind. Om 11.30 uur werd het eindsignaal gegeven waarna wij de balans op konden maken.

Firma Raven uit Steenwijk was ook nu weer verantwoordelijk voor een fantastisch prijzenpakket. Voor de nummers 4 t/m 17 was er een goedgevulde viskoffer beschikbaar gesteld.

Derde plaats, werphengel met molen ging naar Cloë Otten. Cloë ving een totaal van 73 centimeter aan vis

Tweede plaats, werphengel met molen ging naar Jesse Oosterga met 74 centimeter.

De eerste prijs, wederom een werphengel met molen was voor William Huls. William wist maar liefst 108 centimeter bij elkaar te vangen. Een resultaat waar menig volwassene alleen maar van kan dromen.

Sponsor Dier All-in. Bedankt voor de beker.                                                       (foto’s Lukas Linde.)

Sponsor Raven Steenwijk. Bedankt voor de prijzen.

Lukas Linde. Bedankt voor de foto’s.

Robbie Brandsma. Bedankt voor het meten/jureren.

Het was een leuke wedstrijd en wellicht tot volgend jaar.

Sjaak Brandsma.

 

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.De Graankorrel Oude Pekela.CarpzoomSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenTopdobbersPreston Innovations.MatrixGURU Knowledge is power.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.LASEBOMarcel vd EyndeHengelsport en Botenbeurs 2017Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Verkoop & Aanbiedingen

Elektrische kar voor je viskofferWalter medium float matchhengelKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Driepoot-HengelsteunVoordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauBeetmelder