banner de witvisser

Hengelsport en Botenbeurs 2017LASEBOMatrixGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.TopdobbersMarcel vd EyndeCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenDe Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport Hennie Kruidenier.SOLITH Fish - CrestaCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.

Jeugd HSV organiseert open panlatwedstrijd voor de jeugd op 4 juni 2014Jeugd Hengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer organiseert op woensdagavond 4 juni “De Vier Keien” open panlat wedstrijd voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar. Ook jeugd die niet lid is van de vereniging mag meedoen.

 

Wat is een panlat wedstrijd?! 

Alle deelnemers krijgen op deze dag een lange houten stok (panlat) van 3 á 4 meter waaraan al een tuigje vast zit. Met deze houten stok gaan jullie proberen een visje te vangen. Iedereen vist met zo’n stok en met dezelfde soort dobber en haakje, dus gelijke kansen voor iedereen. Je mag je eigen hengel niet gebruiken! Met deze ludieke manier van vissen willen we graag de jeugd zelf laten beleven dat je met eenvoudig materiaal op een nette manier een visje kan vangen.


Vrijwilligers zijn voldoende aanwezig om waar nodig de jeugd te helpen. Het is niks anders dan een gezellig avondje vissen met de jeugd. De Panlat met dobber en maden wordt verzorgd door de Jeugdhengelsportvereniging. Er zijn weer leuke prijzen te winnen en alle deelnemers gaan met een prijsje naar huis. We rekenen natuurlijk op jullie komst! 

Plaats: Hoogezand 
Lokatie: Oosterparkvijvers 
Wedstrijd: 18.30 tot 20.00 uur 
Prijsuitreiking: 20:15 uur 
Inschrijfgeld: € 2,50 
Prijsverdeling: 1:1 
Aanmelden: 18:00 Oosterparkvijvers ter hoogte van de Burgemeester Bartelstraat. 

Wel graag even opgeven als je mee wil doen. Dit kan per e-mail of telefonisch. 
- Hengelsportzaak Sappemeer: 0598- 632874 
- Denny Hindriks : 06-42716250 / Gerrit op ’t Holt : 06-511184 17 
- Via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Kijk ook op www.jeugdhengelsportvereniging.nl

Klik hier voor de flyer.

GURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Hengelsport en Botenbeurs 2017T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaLASEBOTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.Marcel vd EyndeCarpzoomDe Graankorrel Oude Pekela.Matrix

Verkoop & Aanbiedingen

Kunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’Walter medium float matchhengelElektrische kar voor je viskofferBeetmelderDriepoot-HengelsteunViskoffer met plateauVoordeelset: 2 stuks S-Wimmer