banner de witvisser

Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.TopdobbersHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.MatrixVerpa-Geers Groundbaits.Marcel vd EyndeCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseDe Graankorrel Oude Pekela.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.LASEBOSOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.

Jeugd HSV organiseert open panlatwedstrijd voor de jeugd op 4 juni 2014Jeugd Hengelsportvereniging Hoogezand-Sappemeer organiseert op woensdagavond 4 juni “De Vier Keien” open panlat wedstrijd voor de jeugd van 6 t/m 18 jaar. Ook jeugd die niet lid is van de vereniging mag meedoen.

 

Wat is een panlat wedstrijd?! 

Alle deelnemers krijgen op deze dag een lange houten stok (panlat) van 3 á 4 meter waaraan al een tuigje vast zit. Met deze houten stok gaan jullie proberen een visje te vangen. Iedereen vist met zo’n stok en met dezelfde soort dobber en haakje, dus gelijke kansen voor iedereen. Je mag je eigen hengel niet gebruiken! Met deze ludieke manier van vissen willen we graag de jeugd zelf laten beleven dat je met eenvoudig materiaal op een nette manier een visje kan vangen.


Vrijwilligers zijn voldoende aanwezig om waar nodig de jeugd te helpen. Het is niks anders dan een gezellig avondje vissen met de jeugd. De Panlat met dobber en maden wordt verzorgd door de Jeugdhengelsportvereniging. Er zijn weer leuke prijzen te winnen en alle deelnemers gaan met een prijsje naar huis. We rekenen natuurlijk op jullie komst! 

Plaats: Hoogezand 
Lokatie: Oosterparkvijvers 
Wedstrijd: 18.30 tot 20.00 uur 
Prijsuitreiking: 20:15 uur 
Inschrijfgeld: € 2,50 
Prijsverdeling: 1:1 
Aanmelden: 18:00 Oosterparkvijvers ter hoogte van de Burgemeester Bartelstraat. 

Wel graag even opgeven als je mee wil doen. Dit kan per e-mail of telefonisch. 
- Hengelsportzaak Sappemeer: 0598- 632874 
- Denny Hindriks : 06-42716250 / Gerrit op ’t Holt : 06-511184 17 
- Via ons mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
- Kijk ook op www.jeugdhengelsportvereniging.nl

Klik hier voor de flyer.

Preston Innovations.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerMatrixGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeLASEBODe Graankorrel Oude Pekela.Verpa-Geers Groundbaits.CarpzoomCamping Wedderbergen wedde dat je terug komt.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SOLITH Fish - CrestaTopdobbersHengelsport Hennie Kruidenier.

Verkoop & Aanbiedingen

Voordeelset: 2 stuks S-WimmerViskoffer met plateauWalter medium float matchhengelDriepoot-HengelsteunElektrische kar voor je viskofferBeetmelderKunstaas, jerkbaits: JERKZ – M ‘Green’ en’Shiny blue’