banner de witvisser

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerDe Graankorrel Oude Pekela.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport Hennie Kruidenier.Gruppen Angelsport EmlichheimSOLITH Fish - CrestaWormenkwekerij Wasse

Zo!! Het startschot voor een nieuwe jeugd seizoen is gegeven. We zijn begonnen met een jeugd-senior koppelwedstrijd aan de Blankershove vijver. 

Helaas stonden er weer de nodige tentjes aan de vijver. Dit maakte het uitzetten van de nummers een ingewikkelde zaak. Dan maar 3 nummers op de "grote" vijver en 3 nummers op de "kleine" vijver.
Ondanks dat bij sommige de stiek er meters uitkwam, wist niemand de bonus vis te landen. Daardoor vielen de vangsten helaas wat tegen. De sfeer zat er gelukkig goed in. 
Vrijdagavond 9 Mei start de jeugdcompetitie, 18:00 loten. Vissen 18:30-20:30 .

Uitslag vak A

1e Djemo Blokland/Jan Pouwe 4920gr
2e Rien Roks/Sem Lazeroms 2420
3e René Jongmans/Geert de Klerk 2290

Vak B

1e Djowie Blokland/Martijn Deijkers 1450gr
2e Rien Rockx/Falco Piree 1360
3e Mark Salij/Ronald Salij 610

 

Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSOLITH Fish - CrestaHengelsport Hennie Kruidenier.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Verpa-Geers Groundbaits.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WassePreston Innovations.De Graankorrel Oude Pekela.