banner de witvisser

Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.TopdobbersGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndePreston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.De Graankorrel Oude Pekela.Hengelsport SappemeerSOLITH Fish - CrestaCarpzoomHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.MatrixVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.

Zo!! Het startschot voor een nieuwe jeugd seizoen is gegeven. We zijn begonnen met een jeugd-senior koppelwedstrijd aan de Blankershove vijver. 

 

 

 

 

 

Helaas stonden er weer de nodige tentjes aan de vijver. Dit maakte het uitzetten van de nummers een ingewikkelde zaak. Dan maar 3 nummers op de "grote" vijver en 3 nummers op de "kleine" vijver.
Ondanks dat bij sommige de stiek er meters uitkwam, wist niemand de bonus vis te landen. Daardoor vielen de vangsten helaas wat tegen. De sfeer zat er gelukkig goed in. 
Vrijdagavond 9 Mei start de jeugdcompetitie, 18:00 loten. Vissen 18:30-20:30 .

Uitslag vak A

1e Djemo Blokland/Jan Pouwe 4920gr
2e Rien Roks/Sem Lazeroms 2420
3e René Jongmans/Geert de Klerk 2290

Vak B

1e Djowie Blokland/Martijn Deijkers 1450gr
2e Rien Rockx/Falco Piree 1360
3e Mark Salij/Ronald Salij 610

 

Preston Innovations.Hengelsport Hennie Kruidenier.MatrixMarcel vd EyndeTopdobbersCarpzoomVerpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Camping Wedderbergen wedde dat je terug komt.SOLITH Fish - CrestaGURU Knowledge is power.De Graankorrel Oude Pekela.