banner de witvisser

Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerGruppen Angelsport EmlichheimT Wisentbos DrontenHengelsport Hennie Kruidenier.GURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaVerpa-Geers Groundbaits.De Baitshop

Onlangs visten consultants, Klaas Mozes en Henk Enting een oefensessie aan het Heerenveens kanaal. Er werden diverse dingen getest, vooral in de voer en aas samenstelling, Klaas voerde met muggenlarven terwijl Henk zich op casters en hennep concentreerde.
Ondanks de koude oostenwind beet de vis aardig goed, mooie voorns en brasems gleden in het schepnet.

 


Gekozen voor dobbers van 0.7 tot 1 gram. De tuigjes gemaakt met de nieuwe Intenz Power Mono lijn van 12/00, een nieuwe lijn op de markt. Een zeer soepele lijn die zich gemakkelijk laat knopen.
Klaas liet zijn Identity superior 9000 goed zijn werk doen, afgemonteerd met 1 mm solid elastiek. De ideale combinatie voor deze visserij. De meeste vis werd gevangen op 11 meter waar het circa 2.20 diep was.

 


Na 4 uur vissen hadden ze gezamenlijk ruim 35 kilo aan voorn, kolblei en brasem gevangen. Een leerzame dag! Dit soort sessies zijn enorm belangrijk om succesvol te zijn bij wedstrijden. Tijdens het vrij vissen heb je beter de mogelijkheden om het één en ander uit te proberen, wat in de wedstrijd vaak niet lukt. Even een plan van aanpak maken en nadien evalueren geeft je meer kennis en kunde.

 


Zorg er ook voor dat het materiaal op orde is en je spulletjes netjes zijn opgebouwd, dit levert zeker meer vis op. Weten waarmee je bezig bent en wat er op de markt is, is misschien wel de meest passende sleutel tot SUCCES !!!

Cresta saga        Cresta saga       Cresta saga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hengelsport Hennie Kruidenier.Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseVerpa-Geers Groundbaits.GURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.